Η... ασυνήθιστη κηδεία της μαμάς της Τζένιφερ Ανιστον

Στο νέο τεύχος του περιοδικού In Touch, δημοσιεύονται οι λεπτομέρειες της… περίεργης κηδείας της μητέρας της Τζένιφερ Άνιστον, Nancy Dow.

Συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στις 27 Μαΐου, σε μια τελετή που έγινε στο διαμέρισμα της εκλιπούσας στο βόρειο Χόλιγουντ, δυο ημέρες μετά το χαμό της.

“Το κρεβάτι της Nancy μετακινήθηκε από τη κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι, για λογαριασμό της τελετής”, αποκάλυψε συγγενικό πρόσωπο στο περιοδικό.

“Το όλο σκηνικό ήταν παράξενο”, πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στο γεγονός ότι την τελετή τέλεσε μια γυναίκα ιερέας. Ένα από τα πιο παράξενα σημεία;

“Το σώμα της Nancy βρισκόταν στο κρεβάτι της. Ήταν ντυμένη όμορφα και φορούσε μακιγιάζ. Ήταν καλυμμένη με μια κουβέρτα μέχρι τη μέση της και τα χέρια της ήταν σταυρωμένα και ακουμπισμένα πάνω στο στήθος της”, σημειώνει η πηγή.

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν παρούσα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Justin Theroux. Στην τελετή ήταν επίσης, ο δεύτερος σύζυγος της Nancy, ο πατέρας της Τζένιφερ, Τζον Άνιστον, καθώς και ο ετεροθαλής αδελφός της, Τζον Μελίκ.