Η Μπέλα Χαντίντ είναι το νέο πρόσωπο της Dior

Η μικρή αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ, η 19χρονη Μπέλα, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Η εταιρεία Dior χθες ανακοίνωσε ότι η Μπέλα Χαντίντ είναι η τελευταία πρέσβειρα για την Dior Makeup. Η ανακοίνωση αυτή δεν θεωρείται έκπληξη, καθώς η Μπέλα τον τελευταίο χρόνο ολοένα και περισσότερο εδραιώνεται στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MET Gala μέχρι τις Κάννες – και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό V96 – έχει δώσει το δικό της στίγμα στη βιομηχανία της μόδας και των social media.

bella_1

Η μέρα της ανακοίνωσης του 19χρονου μοντέλου ως πρέσβειρα της σειράς μακιγιάζ του οίκου Dior δεν ήταν τυχαία, αφού χθες βράδυ η Μπέλα συμμετείχε στο σόου του πολυτελούς οίκου που έγινε στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ του Λονδίνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό WWD, η Μπέλα Χαντίντ θα πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά διαδικτυακών βίντεο μαζί με τον διευθυντή της Dior makeup, Πίτερ Φίλιπς.Η προβολή των βίντεο θα ξεκινήσει από τις 6 Ιουνίου.