Ηθοποιός είχε παντρευτεί γυναίκα πριν το γάμο της με σταρ του Χόλιγουντ;

Σαν βόμβα εν αιθρία έπεσε ο χωρισμός του Τζονι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ με τις φήμες για τα αίτια του χωρισμού τους να οργιάζουν τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Άμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και – σύμφωνα πάντα με την βρετανική εφημερίδα – επέστρεψε σ’ εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Amber Heard και η Tasya Van Ree είχαν παντρευτεί κρυφά πριν από 8 χρόνια και μάλιστα η 30χρονη ηθοποιός είχε αλλάξει και το επίθετό της παίρνοντας το επίθετο της Tasya και λεγόταν Amber Van Ree.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της Amber με τον Johnny Depp ο οποίος σύμφωνα με την ίδια της πέταξε ένα iPhone και την τραυμάτισε.

amber-heard-tasya-van-ree

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός.

Η Αμπερ, σημειώνει η The Mirror, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Ταίσα, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.

Ωστόσο, δεν ήταν ο γάμος που εξόργισε τον Τζόνι Ντεπ, αλλά η φιλία που συνέχιζε να διατηρεί η Αμπερ με την πρώην ερωτική της σύντροφο.
amberheardkiss2

amber-heard-tasya-van-ree11

Κάνεις μέχρι στιγμής όμως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.