Η Ζυγούλη μιλάει για τον Σάκη [και στάζει μέλι]

Δεν είναι και εύκολο να είναι δύο σούπερ σταρ μαζί. Πόσο μάλλον 11 ολόκληρα χρόνια. Και μάλιστα ποτέ μα ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι για τη σχέση τους. Ούτε ένα τόσο δα συννεφάκι…

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που έτυχε να γνωριστούν σε ένα διαφημιστικό κινητής τηλεφωνίας πριν 11 χρόνια στην Ελούντα και έκτοτε είναι αχώριστοι έχοντας επισφραγίσει την ευτυχία τους με 3 παιδιά!

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και άνοιξε τα χαρτιά της για τη σχέση της με τον Έλληνα σούπερ σταρ αποκαλύπτοντας πως είναι ακόμα…ερωτευμένοι!

«Με τον Σάκη αγαπιόμαστε. Έχουμε δουλέψει τη σχέση μας και την εξελίσσουμε. Γιατί έτσι εξελισσόμαστε και ως άνθρωποι μέσα από αυτήν. Έπειτα από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, είμαστε ακόμη ερωτευμένοι. Ζω την κάθε στιγμή με ευγνωμοσύνη. Οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να ξεχνάμε και να μην αναγνωρίζουμε τα σημαντικά που μας έχουν δοθεί».

Όσο για το αν ένα τέταρτο παιδί θα ήταν ευπρόσδεκτο στην πενταμελή οικογένειά τους; «Αν έρθει και τέταρτο παιδί θα είναι μεγάλη χαρά. Αλλά δεν είναι κάτι που θα αποφάσιζα αυτήν τη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κάτια.

Πηγή: http://www.tff.gr/article.asp?catid=36034&subid=2&pubid=129930257