Οι δίδυμες πριγκίπισσες του style ή «βασιλικές αδελφές» κατά τον Λάγκερφελντ προκαλούν σύγχυση

Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλετον και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας οι οποίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.  Υιοθετούν το ίδιο στυλ και ντύνονται παρόμοια σε βαθμό που πολλές φορές είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσεις…

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Δανέζας γαλαζοαίματης προκάλεσε πραγματική σύγχυση στη Βρετανία. Η πριγκίπισσα Μαίρη φορούσε μια λευκή-άσπρη μαρινιέρα και ένα skinny τζιν, ενώ έκανε ποδήλατο και μετέφερε στα δύο τεράστια καλάθια του τα πεντάχρονα δίδυμα παιδάκια της!

doukisa-danias-5

Η 44χρονη πριγκίπισσα εκμεταλλεύτηκε τον ήλιο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Δανίας και βγήκε για την ποδηλατάδα της έξω από το Amalienborg Palace ντυμένη ακριβώς όπως η Μίντλετον το 2013.

doukisa-danias-6

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που αντιγράφει το στιλ της Κέιτ Μίντλετον, ούτε και η πρώτη φορά που δημιουργείται τέτοια σύγχυση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο διευθυντής της Chanel Καρλ Λάγκερφελντ τις αποκαλεί «βασιλικές αδελφές».

Και οι ομοιότητές τους δεν περιορίζονται στην εξωτερική τους εμφάνιση. Ενα ακόμη κοινό τους στοιχείο είναι ότι και οι δυο γυναίκες δεν είναι γαλαζοαίματες. Η Κέιτ γνώρισε τον Γουίλιαμ στο πανεπιστήμιο, η Μαίρη τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Φρέντερικ σε ένα μπαρ…

Παλαιότερες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Μαίρης που θυμίζουν πολύ Μίντλετον:

doukisa-danias-4

doukisa-danias-3

doukisa-danias-2

doukisa-danias-1