Έξυπνα tips για να δείχνετε πιο ψηλές

Ακολουθήστε τις παρακάτω στιλιστικές συμβουλές και δείξτε αμέσως ψηλότερη!

Top με V
Το ανοιχτό ανάποδο τρίγωνο των ρούχων με αυτό το μπούστο τραβάει το βλέμμα σε συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάνεται το σύνολο. Επίσης ανεβάζει το σημείο εστίασης με αποτέλεσμα να μοιάζει πιο αδύνατο το πάνω μέρος του σώματός τους.

image (7)

Μονοχρωμία
Προτιμήστε μονόχρωμα ρούχα πάνω και κάτω και φανείτε ψηλότερες, καθώς ουσιαστικά δημιουργείται μια κάθετη γραμμή. Αυτό αποσπά το μάτι και συχνά δίνει την εντύπωση ότι είστε ιδιαίτερα ψηλή.

image (6)

Παντελόνι στον αστράγαλο
Το συγκεκριμένο κόψιμο παντελονιού, πάντως, βοηθά όσες είναι μεσαίου ύψους να δείχνουν σαφώς ψηλότερες. Και αυτό γιατί το δέρμα που φαίνεται ανάμεσα στο παντελόνι και το παπούτσι ξεγελά το μάτι και το κάνει να φαίνεται μακρύτερο.

image (5)

Παντελόνια με σκισίματα
Τα σκισίματα στα ίσια τζιν είναι ένα από τα κλασικά τεχνάσματα που κάνουν οι γυναίκες για να δείχνουν ψηλότερες. Προτιμήστε σκισίματα λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

image (4)

Ψηλόμεσο τζιν καμπάνα
Αν θέλετε να φορέσετε ψηλόμεσα τζίν θα πρέπει να βάλετε απαραίτητα τα τακούνια, τα οποία κρύβονται κάτω από το τζιν, δημιουργώντας ένα ατελείωτο πόδι. Επιπλέον, το ότι το παντελόνι είναι ψηλόμεσο και αυτό δίνει έξτρα πόντους.

image (3)
Φορέστε μίνι

Όσον αφορά τις φούστες και τα φορέματα, αυτά που δίνουν πόντους δεν είναι άλλα από τα μίνι. Μεσαία μίνι, ούτε υπερβολικά κοντά, ούτε μακριά. Οι μίνι φούστες αφήνουν περισσότερο δέρμα να φανεί δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση του ψηλότερου ποδιού.

image (2)
Φορέστε μυτερά παπούτσια

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να φοράτε τακούνια καθημερινά και αναγκαστικά θα βάλετε και το φλατ, αν θέλετε να δείχνετε ψηλότερη απλά φορέστε μυτερά φλατ. Γιατί απλά επιμηκύνουν το πόδι σας

image (1)

Κρατήστε τεράστιες τσάντες
Κρατώντας μια μεγάλη τσάντα κλιμακώνετε ανάλογα και το μέγεθος του σώματός σας. Το μάτι τραβάει το πλάτος της τσάντας και «χάνει» το δικό σας ύψος.

image

Πηγή: govastileto.gr