Η σέξι κόρη του Βαν Νταμ δέρνει καλύτερα από εκείνον

Οι άντρες που θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την όμορφη μελαχρινή Μπιάνκα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και σίγουρα να γνωρίζουν τουλάχιστον μία πολεμική  τέχνη, καθώς ο πατέρας της δεν είναι άλλος από τον  Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Βέβαια, και η 25χρονη Μπιάνκα Βαν Νταμ δεν είναι λιγότερο γυμνασμένη από τους γονείς της, καθώς πέρα από το ιστορικό του πατέρα της, μητέρα της είναι η πρωταθλήτρια του bodybuilding, Gladys Portugues!

bianca7

«Θέλω να δείξω στα κορίτσια και στα αγόρια ότι μπορείς να είσαι και θηλυκό και γυμνασμένη. Μπορείς να κάθεσαι σταυροπόδι σε ένα εστιατόριο, αλλά και να είσαι επιθετική με έναν όμορφο, γυναικείο τρόπο», λέει η 25χρονη ηθοποιός και παραγωγός ταινιών από το West Village.

VanDamme3

«Όπως ο πατέρας μου που έκανε mainstream τις πολεμικές τέχνες για τη γενιά μου. Θέλω να συνεχίσω τη κληρονομιά του».

Πάντως, όταν ήταν μικρή, η Μπιάνκα, συνήθιζε να λέει στον πατέρα της και την μητέρα της ότι μισούσε τις πολεμικές τέχνες!

bianca708

Η νεαρή, έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική (και στις πολεμικές τέχνες), στο πλευρό του πατέρα της, στην ταινία «The Shepherd: Border Patrol» (2008) και ακολούθησαν τουλάχιστον άλλες έξι ταινίες…