Το πρώτο "Burgers festival" στην Αθήνα είναι γεγονός

Όσοι αγαπάτε το φαγητό, ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε!

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή διαρκεί η γιορτή των burgers. Κλασικά και πρωτότυπα μπέργκερ θα κατακλύσουν το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για εσάς, τους ‘καλοφαγάδες’.

Μετά τις πασχαλινές λιχουδιές, τα τσουρέκια και τον οβελία ήρθε η στιγμή για τα λαχταριστά μπιφτέκια. Και το καλύτερο δεν στο είπαμε, όσο τρως μπορείς να χορεύεις με τα τραγούδια γνωστών DJ.

Σ’ αυτή την ξέφρενη γιορτή θα συμμετέχουν τα εξής burger houses: Brooklyn, The Taste Factory (Χαλάνδρι), Juicy Grill (Χολαργός), Queen Burger (Γλυφάδα), Hot Hot Burger Bar (11 σημεία στην Αττική & Ηράκλειο Κρήτης), Monster Burgers (Χολαργός), Mikaello (Γλυφάδα), ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ (Πειραιάς), BullBust Burgers & Cocktails (Πειραιάς), και το The Big Kahuna Burger.

Η τιμή της γενικής εισόδου στο τριήμερο event είναι 5 ευρώ και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ένα αναψυκτικό ή μία μπίρα, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το viva.gr και περιλαμβάνει ειδικές προσφορές και συνδυασμούς εισιτηριών που απευθύνονται σε ανέργους/φοιτητές/ΑΜΕΑ, παρέες και οικογένειες. Tο Menu και ο τιμοκατάλογος του κάθε περιπτέρου διαμορφώνονται από τα burger houses που φιλοξενούνται στο χώρο και είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις τρεις μέρες του φεστιβάλ. Επίσης, θα υπάρχουν εκπτώσεις 20-50% σε σχέση με τις τιμές στα καταστήματα καθώς και προσφορές ειδικά για το Burger Fest.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17:00 – 01:00
Σαββάτο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 23:00