Τα γοβάκια του γάμου είναι σημαντική υπόθεση!

Όλα τα κορίτσια από μικρά ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους. Φαντάζονται τον τέλειο γαμπρό, το τέλειο νυφικό, το τέλειο χτένισμα.  Ονειρεύονται τα πάντα… Ακόμα όμως και τα παπούτσια;

Σχεδόν κάθε μια νύφη σκέφτεται πώς θα είναι ο γάμος της πριν ακόμα αρραβωνιαστεί. Από τη στιγμή όμως που θα συναρμολογήσει το παζλ του τέλειου νυφικού και του τέλειου βέλου η νύφη θα βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να βρει και τα τέλεια παπούτσια.

• Το πιο σημαντικό για την επιλογή τους είναι να είναι όμορφα και άνετα. Αυτά θα είναι τα παπούτσια που θα την οδηγήσουν από την εργένικη ζωή στον έγγαμο βίο.

• Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει η μέλλουσα νύφη πρέπει να προσέξει είναι ότι το ύψος του τακουνιού πρέπει να αποφασιστεί πριν από την επιλογή του νυφικού καθώς το νυφικό θα πρέπει να έρθει στο κατάλληλο ύψος.

• Μην ξεχνάτε να παίρνετε μαζί σας τα παπούτσια σε κάθε πρόβα νυφικού ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε αλλαγές την τελευταία στιγμή. Όταν έχετε αποφασίσει και έχετε επιλέξει τα παπούτσια τότε πρέπει να γίνει η τελική πρόβα νυφικού.

Σύμφωνα με το nifi.gr με το που θα επιλέξετε το νυφικό να ξεκινήσετε αμέσως την αναζήτηση των παπουτσιών που θα φορέσετε στο γάμο σας ώστε να μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στην πρώτη πρόβα του νυφικού σας!

179859

179860

179861

179862

image (1)

image