Η Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ είναι ζευγάρι;

Μπορεί η Σαρλίζ Θερόν πριν λίγες ημέρες να εξηγούσε γιατί χώρισε με τον Σον Πεν, προσπαθώντας να μην κλάψει, ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η 40χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ», ο Ben Affleck και η Charlize Theron είναι ζευγάρι όμως κανένας από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα.

Με τον τίτλο: «Charlize & Ben Shocking Romance» στο πρωτοσέλιδο και λεζάντα «πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω στο φακό» , το έντυπο υποστηρίζει ότι αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο τους στο after party των oscars τη στιγμή που αποχωρούσαν όταν ο Ben Affleck έριξε μία κλεφτή ματιά στην Charlize Theron η οποία κατέβαινε τις σκάλες λίγα βήματα μπροστά από αυτόν.

OK1516_ThumbnailFiles_lore-copy

Μάλιστα οι υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους γίνονται ακόμα πιο βάσιμες με την μαρτυρία ενός ανθρώπου από το στενό τους περιβάλλον ο οποίος δήλωσε: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται».

charlize-theron

Πάντως η Charlize Theron σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν έκανε απολύτως καμία αναφορά στο όνομα του Ben Affleck καθώς μίλησε για το χωρισμό της από τον Sean Penn εξηγώντας ότι δεν έκοψε απότομα την επικοινωνία της μαζί του: «Είχαμε μια σχέση και ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί γι” αυτό και οι δύο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν».

upl5702550d424da

Το «OK» παρόλα αυτά, πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε στο πρωτοσέλιδο του την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Jennifer Aniston γράφοντας μάλιστα ότι εκείνη και ο Justin Theroux θα αποκτούσαν δίδυμα, κάτι που στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει.

Άραγε αυτή τη φορά έχει δίκιο;