Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τον χωρισμό της από τον Σον Πεν

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz και ο αιφνίδιος χωρισμός τους ξάφνιασε τους πάντες.

Ο λόγος για τον Sean Penn και τη Charlize Theron, η οποία παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για το επίμαχο ζήτημα. «Δεν χρειάζεται να λέμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε αίσθηση. Όταν φεύγεις από μια σχέση, δεν πρέπει να υπάρχει μια τρελή ιστορία από πίσω, ή ένα τρελό δράμα. Όσο για το “στοίχειωμα”, κυριολεκτικά και εγώ ακόμα δεν γνωρίζω καν τι είναι. Απλά ήμασταν σε μια σχέση που απλά δεν δούλευε άλλο πια. Και αποφασίσαμε και οι δυο να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο!», είπε η ίδια στη Wall Street Journal.

Όσο για τις φήμες που έφεραν τον Penn να υιοθετεί τον γιο της, η ίδια σημείωσε: «Καμία από όλες αυτές τις ιστορίες δεν ήταν αληθινή. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μέσα σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί! Απλά υπήρχε μεταξύ μας κατανόηση ως προς το γεγονός ότι ήμουν μια single μητέρα με ένα πολύ μικρό αγοράκι, το οποίο έπρεπε να βάλω στη διαδικασία να σκεφτεί πως η μαμά, βγαίνει με έναν άνδρα, αλλά δεν είναι ο πατέρας του. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ειλικρινής με τέτοια πράγματα. Και ο Sean σε αυτό ήταν άψογος!».

Μάλιστα η Theron συμπλήρωσε πως «για να είμαι ειλικρινής και οι δυο καταλαβαίναμε πως για να αποκτήσουμε παιδιά, η σχέση έπρεπε να πάει σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό που πάντα ελπίζεις, αλλά που σε εμάς δεν συνέβη ποτέ. Με καταλάβαινε απόλυτα ο Sean σε αυτό το ζήτημα. Ήξερε πως σκεφτόμουν να υιοθετήσω κι άλλο παιδί, αλλά πως δεν θα κάναμε μαζί την αίτηση!».