Σάρωσε η περιοδεία της Madonna

Μέσα σε επτά μήνες η ίδια γύρισε τέσσερις ηπείρους, παραχώρησε 82 συναυλίες κι έκοψε 1.045.479 εισιτήρια.

Αποτέλεσμα, η Madonna μέσα από την περιοδεία της «Rebel Heart» έγινε πλουσιότερη κατά 169.8 εκατομμύρια δολάρια .

Ευρηματική, πρωτοποριακή, προκλητική και απόλυτα διαχρονική η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως διατηρεί το κοινό της ακόμη και σήμερα, που έχει πατήσει τα 50.

Η δέκατη παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα «Rebel Heart» που ξεκίνησε από το Μόντρεαλ στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, διήρκεσε ένα επτάμηνο με την καλλιτέχνιδα να γεμίζει 20 στάδια μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά έως το τέλος του Οκτωβρίου. Η ευρωπαϊκή περιοδεία περιλάμβανε 16 πόλεις σε 11 χώρες από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο. Στην Ασία συναυλίες δόθηκαν σε επτά πόλεις και η παγκόσμια περιοδεία ολοκληρώθηκε σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία με τελευταίο σταθμό το Σίδνεϊ στις 20 Μαρτίου 2016.

Η «Επαναστάτρια καρδιά» (Rebel Heart) έκοψε 1.045.479 εισιτήρια σε όλο τον κόσμο. Στο Παρίσι τα εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά και η συναυλία έγινε sold out. Το ίδιο έγινε και στο Έντμοντον του Καναδά με τα εισιτήρια να ‘εξαφανίζονται’ σε δευτερόλεπτα.

Στο σύνολο τους οι περιοδείες της Μαντόνα απέφεραν έσοδα πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια με την τραγουδίστρια να βρίσκεται στην κορυφή με τις πιο κερδοφόρες περιοδείες από την πρώτη της περιοδεία ανά την υφήλιο, την περίφημη «Blonde Ambition» το 1990.