Εσείς... τι πάρτυ κάνατε στα 15 σας;

Οι περισσότεροι έχουμε πολλά να θυμόμαστε από τα εφηβικά μας πάρτυ. Από τις μεγαλύτερες πολυτέλειες που θα μπορούσαμε, δε, να απολαύσουμε ήταν η απουσία των γονιών μας από το σπίτι.

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για την 15χρονη Μάγια, κόρη δικηγόρου στις ΗΠΑ, μια και το πάρτυ που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της δίνει άλλη έννοια στην λέξη “πολυτέλεια”.

Για τον εορτασμό των γενεθλίων της νεαρής Μάγια, η οικογένειά της ξόδεψε πάνω κάτω το ποσό των… 6 εκατομμυρίων δολαρίων! Έτσι, το συγκεκριμένο εφηβικό πάρτυ, μπήκε επάξια στη λίστα με τα πιο ακριβά όλων των εποχών.

Οι 600 καλεσμένοι είχαν στη διάθεσή τους 4.500 τμ, ενώ οι αίθουσες ήταν διακοσμημένες με ανθισμένες κερασιές 9 μέτρων, τριαντάφυλλα και σιντριβάνια.

Η εορτάζουσα φορούσε φόρεμα του Ρολάντο Σαντάνα, το μακιγιάζ της το είχε επιμεληθεί ο Πάτρικ Τα, ο οποίος συνεργάζεται με την οικογένεια Καρντάσιαν και η γιορτή έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή event Ντέιβιντ Μον με μια ομάδα 150 ατόμων.

Σύμφωνα με χρήστη του Instagram, που υποστήριξε πως εργάστηκε για το πάρτυ, η οικογένεια έφτασε με αστυνομική συνοδεία σε εννέα Rolls Royces.

Η Μάγια, που έχει πάνω από 18.000 followers στο Instagram, είναι γνωστή για τις φωτογραφίες της με σταρς, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλέικ, ο Τζάστιν Μπίμπερ ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον.