Οι σκιές που θα λατρέψουμε την Άνοιξη

Στη νέα σεζόν ένα είναι σίγουρο: τα μάτια μας θα έχουν χρώμα!

Ανάμεσα σε εντυπωσιακά ροζ, καλοκαιρινά τιρκουάζ και απαλά ροδακινί βρες τα χρώματα που θα αναδείξουν καλύτερα τα μάτια σου και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στα μάτια σου.

Σύμφωνα με το womenonly.gr:

Μπλε, πολύ μπλε:

newego_LARGE_t_821_106825959

Ξέχασε το ουδέτερα χρώματα για τα μάτια τη νεά σεζόν. Το μπλε στα βλέφαρα είναι έντονο και σίγουρα δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Οι τρόποι που μπορείς να το φορέσεις είναι πάρα πολλοί και αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στις διάσημες πασαρέλες για να πάρουμε ιδέες. Το έντονο μπλε στα σόου του οίκου Monique Lhuiller και στον Missoni ή η μπλε σκιά-μάσκα του οίκου Chanel αποτελούν αντιπροσωπευτικά δείγματα της τάσης. Η μπλε σκιά κυριάρχησε και στους οίκους Marc Jacobs και Philip Lim.

“Άνισες” σκιές:

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21:  A model walks the runway at the Erdem show during London Fashion Week Spring/Summer 2016/17 on September 21, 2015 in London, England.  (Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

Άσχετα με το ποιο χρώμα θέλεις να φορέσεις στα βλέφαρα σου φαίνεται πως την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι δεν θα σε ενδιαφέρει να την έχεις απλώσει τέλεια στο βλέφαρο σου αφού έχεις το “ελεύθερο” από τους διάσημους σχεδιαστές. Ο οίκος Missoni μας παρουσίασε την τάση και το εντυπωσιακό είναι πως θα δούμε την συγκεκριμένη τάση ακόμη και με σκούρες σκιές. Η τάση κυριάρχησε στους οίκους Giamba με μπλε, κίτρινες και ροζ σκιές.

Βλέφαρα με λεκέδες:

Μια άλλη τάση στο μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες της άνοιξης είναι χωρίς αμφιβολία οι σκιές που δημιουργούν ένα ανεπιτήδευτα λεκιασμένο, σχεδόν… παλιό αποτέλεσμα σε αποχρώσεις του ροζ. Τα μοντέλα του οίκου Erdem είχαν μια αιθέρια ομορφιά με αυτό το παλιομοδίτο effect στο μακιγιάζ τους που αναμφίβολα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον.

Έντονο σμόκι-άι:

newego_LARGE_t_821_106826615

Φυσικά και όλα τα σμόκι-άι δεν είναι το ίδιο έντονα, όπως τα εντυπωσιακά μακιγιάζ που είδαμε στα σόου των οίκων Julien Macdonald. Το σμόκι είναι τόσο έντονο που βάζει τα μάτια στο επίκεντρο του μακιγιάζ και κάνει το βλέμμα να ξεχωρίζει.

Στα σόου της Sonia Rykiel το σμόκι έγινε με σκιά σε midnight blue απόχρωση ενώ στα σόου της Nicole Miller το σμόκι σε αποχρώσεις του μπλε είχε μια αίσθηση πως το μακιγιάζ ήταν της προηγούμενης ημέρας.

Το ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου:

A model walks the runway at the Altuzarra Spring 2016 fashion show during New York Fashion Week at Spring Studios on September 12, 2015 in New York City.

Το ροζ και το ροδακινί είναι χρώματα που κυριαρχούν κυρίως στα χείλη όμως τη νέα σεζόν βλέπουμε πως οι αποχρώσεις αυτές κυριαρχούν και στα βλέφαρα. Οι αποχρώσεις αυτές είναι απαλές και ωραίες όπως είδαμε στον οίκο Dior . Το ροζ είναι πλέον ένα από τα κυριάρχα χρώματα στα βλέφαρα και είναι ένα πολύ κολακευτικό χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες.

Η τάση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Altuzarra, απ’ όπου και η φωτογραφία αλλά και των Giamba, Jill Stuart και Rahul Mishra και όχι μόνο.