Ανακυκλώνοντας τα παλιά μας ρούχα....

Η πράσινη πρωτοβουλία της Intimissimi επιστρέφει με motto «Ανακυκλώνουμε και δίνουμε αξία στα παλιά σας ρούχα»!

Η Intimissimi αγαπάει το περιβάλλον και το αποδεικνύει με την ενέργεια ανακύκλωσης που έχει γίνει θεσμός. Τώρα, μπορείτε να ανακυκλώσετε τα εσώρουχα αλλά και τα παλιά σας ρούχα – οποιασδήποτε μάρκας- στα καταστήματα Intimissimi. Τα ρούχα και τα εσώρουχα είναι χωρισμένα σε 4 κατηγορίες κι ανάλογα με το είδος που ανακυκλώνετε παίρνετε ένα κουπόνι που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη αξία για τις αγορές σας που θα κάνετε έως και τις 31 Mαϊου 2016, σε ένα από τα καταστήματα Intimissimi σε όλη την Ελλάδα. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 και να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Intimissimi στην Ελλάδα. Μετά από αυτήν την ημερομηνία τα κουπόνια δεν θα μπορούν να εξαργυρώνονται.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ – ΑΞΙΑ  ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Σουτιέν = 3€

Μπλούζες ανδρικές και γυναικείες, (T -shirts, πουκάμισα, πουλόβερ, κλπ. ) = 2€

Πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες = 2€

Σλιπ ή εσώρουχα = 1 €

Αν για παράδειγμα, ανακυκλώσετε ένα παλιό πουλόβερ και 2 παλιά σουτιέν, θα λάβετε 1 κουπόνι αξίας 2€ (για το πουλόβερ) και 2 κουπόνια των 3€ (1 για κάθε σουτιέν).

Τα κουπόνια είναι αθροιστικά, οπότε αν έχετε περισσότερα, ίδιας ή διαφορετικής αξίας, υπολογίζετε τη συνολική αξία τους ώστε να συμμετέχουν σε μια ενιαία αγορά προϊόντος ή προϊόντων. H αξία ενός μεμονωμένου κουπονιού ή και πολλών ταυτόχρονα που θα χρησιμοποιηθούν σε μία αγορά δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 20% της συνολικής αξίας της κάθε αγοράς. Επίσης, η αξία της αγοράς θα υπολογίζεται αποκλειστικά για τα προϊόντα σε κανονική τιμή πώλησης. Δεν θα συμμετέχουν προϊόντα που ανήκουν σε προωθητικές ενέργειες και προϊόντα που θα ανήκουν στην εκπτωτική περίοδο .

Τα παλιά και μεταχειρισμένα ρούχα σας θα αποσταλούν απευθείας στην I:CO που ειδικεύεται στην ανακύκλωση.

Στη συνέχεια, η I: CO θα επαναχρησιμοποιήσει τα ρούχα σε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Ανακύκλωση: Παλιά υφάσματα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα για την παραγωγή νέων ρούχων, θα μετατραπούν σε ανακυκλωμένες ίνες και ΤΝΤ (μιας χρήσεως ύφασμα) που θα χρησιμοποιηθεί , για παράδειγμα, για την υλοποίηση μονωτικού υλικού για την βιομηχανία αυτοκινήτων.