«Άγρια» δολοφονία 17χρονου μοντέλου

Μια απίστευτη υπόθεση άγριας δολοφονίας ενός μοντέλου έχει συγκλονίσει την παγκόσμια showbiz.

Το μοντέλο ήταν μόλις 17 ετών και δολοφονήθηκε φριχτά από την αδερφή της που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το άψυχο σώμα της 17χρονης Στεφανία Ντουμπροβίνα, βρέθηκε κατακρεουργημένο στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άνδρα, με τον οποίο φημολογείται πως είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Οι αρχές αναζητούν την αδερφή του μοντέλου, την 19χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα ως βασική ύποπτη για την δολοφονία αλλά και για περιύβριση νεκρού, αφού της είχε βγάλει τα μάτια της αδερφής της και της είχε κόψει τα αυτιά.

Η Στεφανία και η Ελισαβέτα ήταν δυο αδερφές που από μικρές τις είχαν εγκαταλείψει οι γονείς τους και είχαν εξαφανιστεί.

Μεγάλωσαν στην Αγ. Πετρούπολη άλλοτε σε συγγενείς και άλλοτε σε φίλους, μέχρι που η Στεφανία Ντουμπροβίνα, έφτασε 17 χρονών και η αδελφή της Ελισαβέτα 19.

image

Η φυσική τους ομορφιά τους έδωσε τις πρώτες τους δουλειές στο μόντελινγκ.

Όμως ο δρόμος της πασαρέλας δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Ελισαβέτα το έριξε στα ναρκωτικά, ενώ και οι δυο έναντι αδράς αμοιβής ήταν διατεθειμένες να συνοδεύουν κυρίους στις εξόδους τους.

Ένα βράδυ σε ένα διαμέρισμα όπου βρισκόντουσαν και οι 2 αδερφές μαζί με έναν 42χρονο άνδρα, έγινε το φονικό. Η Ελισαβέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών, όρμησε στην αδερφή της και την κατακρεούργησε. Ο ιατροδικαστής βρήκε ένα δωμάτιο να «πλέει» σε μια τεράστια λίμνη αίματος.

Η 17χρονη είχε δεχτεί 140 μαχαιριές στο κορμί της, της είχαν βγάλει τα μάτια με το μαχαίρι και της είχαν κόψει και τα αυτιά. Πηγές της αστυνομίας της Αγίας πετρούπολης αναφέρουν ότι οι δυο αδερφές είχαν πάει στο υπερπολυτελές διαμέρισμα ενός 42χρονου άνδρα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ο άνδρας βγήκε για να βρει κάποια κάβα και να αγοράσει αλκοόλ.

Τότε συνέβη το φονικό. Οι ισχυρισμοί της Ελισαβέτα ότι δεν έκανε εκείνη το φόνο δεν έπεισαν κανέναν.

Από την εξέταση που υποβλήθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν μεγάλη δόση κοκαΐνης στο αίμα της και όπως λένε οι ψυχίατροι που την εξέτασαν αυτό μπορεί να αύξησε την επιθετικότητα, αλλά και το συναίσθημα της ζήλιας.

Η Ελισαβετα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε ψυχιατρική κλινική. Φήμες ήθελαν τις δυο καλλίγραμμες αδερφές εκτός από συνοδεία κυρίων, να έχουν πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες με περιεχόμενο για ενήλικους.