Η ανοιξιάτικη συλλογή Tezenis

Η άνοιξη έρχεται, οι μέρες είναι πιο φωτεινές κι ο ήλιος χαϊδεύει τους ώμους. Ένα casual τζιν φοριέται ως συνώνυμο της περιπέτειας και της ελευθερίας των κινήσεων.

Το καλοκαίρι φέρνει πολλές νέες τάσεις, αλλά ευτυχώς κάποια πράγματα μένουν τα ίδια. Αυτή τη σεζόν, η Tezenis παίρνει τα τζιν και τα γεμίζει με περιπέτεια και θάρρος.

Το Safari look διαθέτει ρούχα που διακρίνονται για τη διαχρονική τους απλότητα – από σαλοπέτα μέχρι ανδρικό πουκάμισο ακόμη και παντελόνες. Animal print σχέδια και cool wild prints σε black & white γεωμετρικά μοτίβα.

Ζήστε αυτό το καλοκαίρι στο έπακρο, ακολουθώντας μόνο έναν ρυθμό: τον δικό σας.

1ML502_wear_4126_F

Playful

1WL572_019_F

Mε αγαπά, δεν με αγαπά. Ok J, ακόμα κι αν δεν σας αγαπάει, μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα cupcake!

Η Tezenis λατρεύει τα γέλια των φιλενάδων, τα απογεύματα ραντεβού στις πλατείες, τα κλεμμένα φιλιά και τα selfies γεμάτα αγκαλιές.

Η Tezenis πιστεύει στο ροζ χρώμα, γι’ αυτό και η σειρά Playful βασίζεται στην ίντριγκα της αθώας θηλυκότητας που καταλήγει σε παστέλ, ρόδινους τόνους.

Τα σουτιέν τρίγωνο καλύπτεται με μαργαρίτες και γλυκά, τα σλιπ στολίζονται με πέταλα που αιωρούνται, η δήλωση του τζιν πουκαμίσου είναι σαφής: MΙΣΟΣ ή ΑΓΑΠΗ.

Μία συλλογή-χαιρετισμός σε αυτούς που φεύγουν και εκείνους που μένουν. Να έχετε ένα happy summer: μόνο sweet days.

Garçonne

1WP593_3937_F

Τα It κορίτσια σε όλο τον κόσμο όπως και στις πασαρέλες, υιοθετούν το Garçonne look ως έμβλημα του απρόσμενου αισθησιασμού, φέρνοντας το αντρικό στυλ στα μέτρα τους.

Ο κόσμος #TezenisGarçonne προτείνει μία νέα θηλυκότητα που εμπνέεται από τα ’20s με παλέτες χρωμάτων σε τόνους του smokey γκρι, λευκό και μαύρο.

To συγκεκριμένο στυλ επανασυστήνεται με γεωμετρικά prints, με κομμάτια που βασίζονται στο κοντράστ του black&white, διαφανείς υφές, παντελόνια με πιέτες και τιράντες, ζώνες που συνδυάζονται με χαλαρά πλεκτά.

Το πουκάμισο επανεξετάζεται, με βαμβάκι και τζιν, είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του σέξι, απροσδόκητου look.

1WP610_4380_F2242 copia

 

Casual Couture

Το καλοκαίρι μοιάζει με μια παραμυθένια χώρα που κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τα ρούχα θυμίζουν ένα καλοκαιρινό όνειρο με κομμάτια που χαρακτηρίζονται από διαφάνειες, σλόγκαν με χιούμορ σε φανελάκια και μπλούζες με ένα μοναδικό, cool social style.

Η σειρά Casual Couture εκφράζεται με αποχρώσεις όπως black & white, παστέλ ροζ και βαθύ μπλε.

Πουά, μίνιμαλ εκφράσεις, διχρωμίες και τα casual chic παντελόνια γίνονται η τέλεια επιλογή με blazer και πουκάμισο.

3D υφές, εκτεταμένη χρήση scuba light, πετσετέ υφάσματα και διαφανείς ενθέσεις.

Ένα καλοκαίρι στο ρυθμό των social network που υπόσχεται πολλά #like!

1WL580_5570_F1TS550_5571_1SC550_5571_F