Ένα ονειρικό θέρετρο στην ακτή του Ιονίου...

Ύμνους για την Πελοπόννησο και το φημισμένο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino κάνει η “Daily Mail” σε πρόσφατο δημοσίευμα της.

Η εφημερίδα αναφέρεται στους καταπράσινους λόφους, τους αμπελώνες, τις ατελείωτες πισίνες και τα εστιατόρια, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία για τις εκδρομές με σκάφος αλλά και τα μαθήματα μαγειρικής.

Το άρθρο, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ξεκινά με αναφορά στον ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια φορά κι έναν καιρό, ένα νεαρό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης Κωνσταντακόπουλος πήγε στη θάλασσα.Ήταν μια δύσκολη ζωή, αλλά έμεινε κολλημένος σε αυτό και πολλά χρόνια αργότερα έγινε εφοπλιστής -και αγόρασε ένα μεγάλο κομμάτι γης όπου κατασκεύασε την Costa Navarino στην αρχαία περιοχή της Μεσσηνίας, που “βρέχεται” από το Ιόνιο Πέλαγος. Το ξενοδοχείο είναι κομψό, μοντέρνο και πολυτελές. Η μυρωδιά από δενδρολίβανο και λεβάντα είναι έντονη μέσα από τους κήπους, ενώ το προσωπικό έχει πάντα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Υπάρχουν ατελείωτες πισίνες, εστιατόρια, και ήσυχες γωνιές για να ξεκουραστείτε και να διαβάσετε».

Σύμφωνα με τη “Daily Mail”, το κόστος για 7 ήμερη διαμονή με ημιαδιατροφή στο συγκρότημα Costa Navarino ανέρχεται στις 2.835 λίρες για μια τριμελή οικογένεια, ενώ αν γίνει προκράτηση υπάρχει όφελος 623 λιρών…