H Emily Ratajkowski με μπραζίλιαν μαγιό

Έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι της αρέσει να επιδεικνύει τα οπίσθια της, προς τέρψη του αντρικού πληθυσμού. Ο λόγος για την Emily Ratajkowski που αγαπά ιδιαίτερα τις γυμνές φωτογραφήσεις.

Αν είχαμε ένα ευρώ για κάθε φορά που η Emily Ratajkowski έδειχνε το γυμνό της κορμί, τότε τώρα θα σας γράφαμε από τις Μπαχάμες ή κάποιο άλλο ηλιόλουστο θέρετρο. Το γεγονός ότι έχει φωτογραφηθεί τόσες πολλές φορές γυμνή, κάνει τις περιπτώσεις που δεν είναι γυμνή ακόμα πιο γλυκές και σπάνιες. Οπότε με την φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα toratora.gr, θα αισθανθείτε σίγουρα καλύτερα.

emily-ratajkowski-opisthia-1

Είχε αρκετό καιρό να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της και να τραβήξει τα βλέμματα των ακόλουθων της στο Instagram. Η Emily Ratakojwski περνάει μια περίοδο αναζήτησης και ψάχνεται διαρκώς γύρω από τον κινηματογράφο για να συμμετέχει σε κάποιο καστ. Οπότε δεν έχει πολύ χρόνο για να αναρτά φωτογραφίες που θα τις περιμένει ο ανδρικός πληθυσμός. Αυτές τις μέρες έχει μαζέψει κάτι «ρεπά» και το έριξε στις βουτιές σε μια πισίνα στο Λος Άντζελες, μαζί με τις φίλες της.

Και επειδή η Emily Ratajkowski έχει μεγάλη αγάπη για τα οπίσθια της και τα δείχνει πάντα περήφανα, δεν θα μπορούσε να μη βάλει το μπραζίλιαν μαγιό της και να ποζάρει στον φακό με στάση που να τους δίνει όλη την προσοχή που απαιτούν.

308C6ED900000578-3415261-image-m-8_1453710325936