Η γυναίκα του τερματοφύλακα Victor Valdes τόπλες

Ο Victor Valdes πρέπει να περνάει την πιο δύσκολη φάση του.

Μετά από μια 5ετία που ήταν άρχοντας στη Βαρκελώνη και σήκωνε τρόπαια με τη Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να αναζητήσει αλλού την τύχη του και τα περισσότερα λεπτά. Για ένα εξάμηνο προπονούνταν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι να βρει ομάδα. Τελικά η ManU αποφάσισε να τον κρατήσει, παρά το γεγονός ότι είχε δύο τερματοφύλακες.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο Victor Valdes βλέπει τα ματς από τον πάγκο ή την εξέδρα, η καριέρα του βρέθηκε ξαφνικά στο ναδίρ και την ίδια στιγμή οι αντικαταστάτες του στην Μπάρτσα απολαμβάνουν κάθε χρόνο τρόπαια. Όμως, εκτός από τα πολλά λεφτά που έχει βγάλει, ο Valdes έχει μια γυναικάρα στο πλάι του να του φτιάχνει τη μέρα. Σύμφωνα με το toratora.gr,  Yolanda Cardona, είναι γνωστή και μη εξαιρετέα στον χώρο των WAGS στη Βρετανία και κρατάει ψηλά τη σημαία για το ζευγάρι.

Η Yolanda Cardona ασχολείται χρόνια με το μόντελινγκ και πολλές φορές την έχουν εξάρει για τα σωματικά της προσόντα. Αυτά τα έδειξε για άλλη μια φορά με τη φωτογράφιση της στο περιοδικό Soho της Κολομβίας, όπου έμεινε τόπλες, με τα μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος και το εσώρουχο. Με την αφορμή, βάλαμε και μερικές από το παρελθόν της Yolanda.

victor-valdes-sizigos-topless-1

yolanda_cardona-700x394

 

13c993f3af8b56497549ab9d8da93e9c