FoodBlogAwards στην Τεχνόπολη

Ο διαγωνισμός τελείωσε, το κοινό αποφάσισε και όσοι θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα και να δουν την απονομή των βραβείων στους καλύτερους Food Bloggers της πόλης, δεν έχουν παρά να κατευθυνθούν αυτό το Σάββατο προς την Τεχνόπολη.

Ο διαγωνισμός των Food Blog Awards που διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το περιοδικό ΒΗΜΑGOURMET έφτασε στο τέλος του. Το κοινό ψήφισε. Η κριτική επιτροπή κατέληξε με μεγάλη δυσκολία στους νικητές και τώρα έφτασε η ώρα για το πάρτι της απονομής!

Τριάντα τρεις food bloggers, περισσότερες από 300 συνταγές, με περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες των τελικών πιάτων και της προετοιμασίας τους, πάνω από 2.000 δημοσιεύσεις με το hashtag #vgfoodblogawardsσε Facebook, Twitter, Instagram.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (αίθουσα Μηχανουργείο) από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή της γευστικής ελληνικής μπλογκόσφαιρας.

Happenings, δώρα και εκπλήξεις σας περιμένουν στο πιο νόστιμο πάρτι της σεζόν, για να παρακολουθήσετε από κοντά την απονομή των βραβείων και να συνομιλήσετε με τους αγαπημένους σας food bloggers!

Για να παρευρεθείτε στο event, δηλώστε συμμετοχή στο https://a.pgtb.me/KSgM2s

Πηγή: clickatlife.gr