Τι λέει το αγαπημένο σου βερνίκι για την προσωπικότητά σου;

Το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σου. Μάθε τα πάντα…

Κόκκινο

Είσαι κλασική γυναίκα αλλά με παραδοσιακό τρόπο. Απολαμβάνεις ένα ποτήρι καλό κρασί, ένα όμορφο γεύμα με φίλους, όμορφα παπούτσια και τσάντες. Στη δουλειά είτε είσαι το αφεντικό είτε δουλεύεις σκληρά για να γίνεις. Όταν μιλάς οι άνθρωποι ακούν και σου αρέσει να είσαι με φίλους που είναι ειλικρινείς. 

Ροζ

Σίγουρα έχεις μια ρομαντική, γλυκιά πλευρά αλλά όταν βρίσκεσαι με κάποιον που αγαπάς γίνεσαι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στον επαγγελματικό σου χώρο είσαι πολύ επικοινωνιακή και σου αρέσει να ικανοποιείς τους άλλους και τις ανάγκες τους. 

Φυσικό χρώμα

Είσαι μινιμαλίστρια και στην καρδιά. Τα style icons σου είναι η Grace Kelly, η Jennifer Aliston και η Gwyneth Paltrow. Επίσης δεν είσαι σκλάβος των trends. Έχεις πολύ χιούμορ και είσαι πολύ τολμηρή. Σου αρέσουν οι περιπέτειες και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. 

Μοβ

Είσαι πολύ δημιουργική και καλλιτεχνικός τύπος. Όταν οι άλλοι βρίσκουν δικαιολογίες για να μην κάνουν πράγματα, εσύ ψάχνεις λόγους για να κάνεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Επίσης είσαι ανοιχτόμυαλη. 

Μπλε

Είσαι ανεξάρτητη και σου αρέσει να σκέφτεσαι πολύ. Αν δεν είσαι ήδη σχεδιάστρια ρούχων ή φωτογράφος τότε πρέπει να γίνεις. Σου αρέσει ο κόσμος αλλά σε μικρές δόσεις και προτιμάς να περνάς την ώρα σου λίγους και καλούς. 

Μαύρο

Είσαι πολύ σικ. Οι άνθρωποι κάποιες φορές έχουν τη λάθος εικόνα για σένα αλλά μπερδεύουν την αυτοπεποίθησή σου με την goth εμφάνισή σου. Εσύ τη μια μέρα κάνεις μαθήματα καράτε και την άλλη κάνεις μπαλέτο. 

Πηγή: faysbook.gr