Οι πιο ακριβοπληρωμένες πλαστικές επεμβάσεις

Και ποιος δεν θέλει να δείχνει όμορφος και νέος για πάντα;

Γι αυτό και δεν είναι λίγοι αυτοί που για να πετύχουν κάτι τέτοιο καταφεύγουν στο νυστέρι.

Οι stars του Hollywood κάνουν αρκετές πλαστικές μέχρι να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Μερικές από αυτές δεν είναι τόσο κολακευτικές, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν δώσει πάρα πολλά χρήματα στον πλαστικό τους.

Παρακάτω θα δείτε τις πιο ακριβοπληρωμένες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, έτσι όπως παρουσιάζονται μέσα από το  jenny.gr:

Blake Lively ($7,300)

Blake Lively είναι σίγουρα ένα όμορφο κορίτσι που έγινε γνωστή κυρίως ως Serena στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl.» Η όμορφη ηθοποιός έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για πλαστικές επεμβάσεις.

Blake-Lively-2 (1)

Megan Fox ($8,000)

Η Megan Fox είναι αρκετά σέξι, αλλά έχει βοηθηθεί από τον πλαστικό της. Έχει κάνει προσθετική στο στήθος, έχει φουσκώσει τα χείλη της και τα μάγουλα της. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Megan-Fox-2

Pamela Anderson ($10,500)

Περίπου πριν είκοσι πέντε χρόνια, ήταν μια εποχή που ανοίγαμε την τηλεόραση και δεν υπήρχε περίπτωση να μην βλέπαμε το πρόσωπο της Pamela Anderson. Και όπως είναι φανερό η πρωταγωνίστρια του «Baywatch» έχει υποβληθεί σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Pamela-Anderson-2 (1)

Nicki Minaj ($11,500)

Κάποτε η Nicki Minaj έμοιαζε σαν ένα κανονικό κορίτσι, σήμερα μοιάζει περισσότερο με ένα περίεργο υβρίδιο. Όμως, η νέα της εμφάνιση δεν την εμπόδισε στο να είναι τρομερά δημοφιλής.

Nicki-Minaj-2

Kim Kardashian ($16,500)

Και ποιος δεν γνωρίζει πλέον τη ζωή της Kim Kardashian! Η γνωστή τηλεπερσόνα έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την πλαστικό της.

Kim-Kardashian-2

Dolly Parton ($23,000)

Από τη σημερινή εμφάνιση της  Dolly Parton αποδεικνύεται ότι το μυστικό της δεν είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση, αλλά η πλαστική χειρουργική.

Dolly-Parton-2

Donatella Versace ($ 25,000)

Είναι αρκετά εμφανές ότι η Donatella Versace έχει ξοδέψει μια περιουσία στις πλαστικές.  Παρόλα όμως τα χρήματα το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό.

Donatella-Versace-2

Vivica Fox ($26,085)

Η Vivica Fox έχει υποβληθεί σε ενέσεις Botox, ενέσεις στα χείλια, εμφυτεύματα στο σαγόνι, λίφτινγκ και εμφυτεύματα στήθους.

Vivica-Fox-2

Pete Burns ($38,000)

Ο Pete Burns κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν στην πραγματικότητα μια γυναίκα στο σώμα ενός άνδρα, και αποφάσισε το μόνο λογικό βήμα για εκείνον, την αλλαγή φύλλου.

Pete-Burns-2

Roseanne Barr ($45,000)

Η Roseanne Barr έκανε πλαστική στη μύτη της, μείωσε το στήθος της, έκανε κοιλιοπλαστική και γαστρική χειρουργική επέμβαση που τη βοήθησε να χάσει αρκετά κιλά.

Roseanne-Barr-2

Caitlyn Jenner ($ 60.000)

Η 65χρονη  Caitlyn Jenner (πρώην Bruce Jenner) είναι ο πρώην σύζυγος της μητέρας των Kardashian και έχει κάνει επέμβαση αλλάγής φύλου.

Caitlyn-Jenner-3