Ξεπούλησε σε μια ώρα η συλλεκτική Barbie Moschino

«T-shirt, φούστα pencil και μια πληθώρα αξεσουάρ». Αυτό ήταν το χρυσό τρίπτυχο που ακολούθησε ο σχεδιαστής, για τα ρούχα της κούκλας.

Το νέο για το ξεπούλημα διακίνησε στo instagram ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου, Τζέρεμι Σκοτ, ο οποίος σχεδίασε τα ρούχα της κούκλας-φετίχ. Συγκεκριμένα έγραψε ο Σκοτ: «Moschino Barbie sold out in less than an hour! Wow! Barbie and I thank u for all the love!»

moschino-2

Συμπλήρωσε δε, τη φωτογραφία του με το hashtag #moschinobarbie, το οποίο είχε περισσότερα από 30,000 posts. Η κούκλα που ξεπούλησε στο net-a-porter πριν από δύο μέρες, κοστίζει 140 ευρώ, και είναι μία από τις 8 συλλεκτικές Barbie που σχεδίασε ο Τζέρεμι Σκοτ για τη Mattel με ρούχα που παραπέμπουν στην ανοιξιάτικη συλλογή Moschino.

Επίσης ισχύει και το αντίθετο, δηλαδή σχεδίασε και μία σειρά ρούχων για ενηλίκους Moschino Barbie η οποία περιλαμβάνει εκδοχές των ρούχων που είναι φτιαγμένα για τις κούκλες, καθώς και δύο T-shirts με σχέδια Moschino Barbie.

Τέλος, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Τζέρεμι Σκοτ δήλωσε πρόσφατα στην αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα Women Wear Daily για την εμπειρία του από τo… νέο μοντέλο του: «Λατρεύω τη Barbie γιατί είναι η απόλυτη μούσα! Έχει φορέσει ό,τι στυλ και σχέδιο μπορείς να φανταστείς και επίσης έχει κάνει όλα… τα επαγγέλματα που έχεις ονειρευτεί να κάνεις!».