Οι εξωφρενικές σπατάλες των σταρ

Στους σταρ αρέσει να ξοδεύουν για ρούχα, είδη πολυτελείας, μοναδικά ακίνητα, τζετ και πολλά άλλα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα και τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύουν.

Οι Beckham

Οι Beckham έχουν μια εντυπωσιακή συλλογή με θέμα την αγάπη η οποία αξίζει 33 εκ. δολ. με έργα κορυφαίων Βρετανών καλλιτεχνών όπως ο Damien Hirst, στον οποίο το ζευγάρι ανέθεσε να δημιουργήσει μια μεγάλη ροζ καρδιά που ονομάζεται ‘Daddy’s Girl’ για την κόρη τους Harper (της ετοίμασαν και το δωμάτιό της ξοδεύοντας 240.000 δολ). Το ζευγάρι διαθέτει μια περιουσία αξίας 770 εκ. δολ. γεγονός που τους καθιστά πλουσιότερους κι από τη βασίλισσα.

BBmus6Z

Beyoncé & Jay-Z

Όταν μιλάμε για υπερβολές η Bey και ο Jay δεν έχουν όρια. Εκείνη επέλεξε ένα χρυσό σουτιέν Balenciaga και καλσόν που στοιχίζουν 100.000 δολ. κι εκείνος πίνει την σαμπάνια Armand de Brignac η οποία κοστίζει 300 δολ. το μπουκάλι. Είναι και οι δύο ενθουσιώδεις συλλέκτες και η Bey θέλει να αγοράζει στον αντρούλη της τα καλύτερα.

BBmua9e

Bono

Παρόλο που 1.700 δολ. μπορεί να είναι πολλά για ένα μέσο άνθρωπο, για τον ρόκερ και αρχηγό των U2 Bono, φαίνεται πως δεν είναι καθώς τόσα ακριβώς ξόδεψε για να του φέρουν το αγαπημένο του καπέλο αεροπορικώς όταν το ξέχασε. όπως ένα ιδιωτικό τζετ 40 εκ. δολ. και μια Bugatti Veyron Grand Sport.

BBmuktZ

Brangelina
Ευτυχώς που ο Brad και η Ange έχουν μια περιουσία που ξεπερνά τα 270 εκ. δολ. Έχουν ένα κάστρο 60 εκ. στη Γαλλία και μια έπαυλη 40 εκ. στην Ιταλία (πέρα από τα άλλα ακίνητα), πετάνε πρώτη θέση κι εκείνοι και οι φίλοι τους και η Ange αγοράζει δωράκια στον Brad όπως ένα νησί σε σχήμα καρδιάς, έναν καταρράκτη και ένα ελικόπτερο. Είναι όμως και απίστευτα γενναιόδωροι καθώς δώρισαν 4,9 εκ. δολ. για φιλανθρωπικούς σκοπούς μόνο το 2009.
BBmupxV

Diddy

Όπως κάθε περήφανος πατέρας έτσι και ο ράπερ Diddy αγόρασε στο γιο του Justin ένα αυτοκίνητο για τα 16α γενέθλιά του. Δεν ήταν βεβαίως ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ήταν μια Maybach αξίας 360.000 δολ.

BBmu7H4

Η συνέχεια εδώ