Διάσημοι που παντρεύτηκαν τους fan τους

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές που δεν περιμένουν να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους στο κόκκινο χαλί. Και το κυριότερο, δεν απορρίπτουν μια σχέση με κάποιον θαυμαστή τους.

Καταρχήν πρώτος και καλύτερος ο Πάνος Κιάμος, ο δικός μας γνωστός τραγουδιστής που πριν πέντε χρόνια παντρεύτηκε τη θαυμάστρια του Ζαχαρούλα και απέκτησαν τρία παιδιά μαζί. Αν εσύ έχεις βάλει στόχο κάποιον celebrity για σύζυγο σου, πρέπει να ξεκινήσεις να προσπαθείς από σήμερα για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Αυτοί το έκαναν, γιατί όχι και εσύ;

1. Nicolas Cage

Ένας απρόσμενος έρωτας του Nicolas Cage και της θαυμάστριας του, Alice Kim που κρατάει μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο που ο γνωστός ηθοποιός σύχναζε για φαγητό και η Alice δούλευε ως σερβιτόρα. Έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Kal-El.

BBmscqq

2. Matt Damon

Όχι ο Damon δεν γνωρισε τη γυναίκα της ζωής του στο κόκκινο χαλί αλλά σε ένα μπαρ στο Μαΐάμι. Η Luviana Barroso από την Αργεντινή, δούλευε ως μπάργουμαν εκεί και ήταν θαυμάστρα του Damon. Δεν δίστασε να το δείξει! Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας, με έναν πολιτικό γάμο το 2005 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες μαζί, ενώ ο Damon Ντέιμον έγινε πατριός και στο παιδί που είχε ήδη η Luciana.

BBms7hc

3. Tom Cruise

O πανέμορφος ηθοποιός είχε παντρευτεί την μεγαλύτερη θαυμάστρια του, Katie Holmes, το 2006 και είχαν αποκτήσει μια κορούλα μαζί. Η Katie, το 2012 ζήτησε διαζύγιο.

BBmrZEX

 

4. Julia Roberts

Η πασίγνωστη ηθοποιός Julia Roberts, ενώ μπορούσε να έχει όποιον διάσημο επιθυμούσε ερωτεύτηκε τον Daniel Moder, ο οποίος εργαζόταν ως εικονολήπτης στη ταινία της, ”The Mexican” το 2000. Δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν, έκαναν μια οικογένεια με τρία παιδιά και είναι μαζί μέχρι και σήμερα.

BBmrWxY

 

5. Patrick Dempsey

Ο Patrick γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του όταν πήγε να κόψει τα μαλλιά του. Η Jillian Fink τρελάθηκε από τη χαρά της όταν έμαθε πως θα τον κουρέψει και το 1999 παντρεύτηκαν και απόκτησαν μαζί τρία παιδιά. Φέτος, μετά από 15 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου και η πρώην σύζυγος του ζητά οικονομική στήριξη για τα παιδιά τους.

BBms4GE

6. Adam Sandler

Ο Αμερικάνικος κωμικός ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με την Jacqueline “Jackie” Sandler. Οι δυο τους ήταν φίλοι, η Jackie ήταν θαυμάστρια του και ο Adam της είχε προσφέρει ρόλους στις ταινίες του. Τελικά το 2003 αποφάσισαν να παντρευτούν.

BBms4GN

Η συνέχεια εδώ