Διάσημοι που έχουν δώσει μάχη με τα παραπανίσια κιλά

Είναι όμορφοι, λαμπεροί και επιτυχημένοι, αλλά το βλέμμα τους πάντα βρίσκεται στη ζυγαριά και στο θερμιδομετρητή τους. Ο λόγος; Με το παραμικρό παίρνουν κιλά.

Γι’ αυτό βρίσκονται σε διαρκή δίαιτα και όταν υποκύπτουν σε μικρές διατροφικές αμαρτίες, αμέσως το μετανιώνουν.

Σύμφωνα με το womenonly.gr είναι οι εξής:

Χρύσπα

Μεγάλη ταλαιπωρία είχε πάντα με τα έξτρα κιλά της η τραγουδίστρια Χρύσπα αλλά τα τελευταία χρόνια προσέχει πολύ τη διατροφή της.

BBmo280

Καλομοίρα

Στην εγκυμοσύνη της, στους δίδυμους γιους της, η Καλομοίρα πήρε πολλά κιλά που τα κράτησε για πολύ καιρό. Έπειτα, με σκληρή προπόνηση και σωστή διατροφή έχει καταφέρει να γίνει και πάλι αδύνατη.

BBmo4Iv

Έλενα Παπαρίζου

Σε διαρκή μάχη με τη ζυγαριά βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου που τα τελευταία χρόνια, όλο προσπαθεί να αδυνατίσει, κιόλο παραμένει με έξτρα βάρος.

BBmnZAz (1)

Ελεονώρα Μελέτη

Σε μόνιμη «μάχη» με τη ζυγαριά της βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη. Ποιος δεν θυμάται τα πρώτα «στρουμπουλά» χρόνια του «Πρωινού καφέ» και την εντυπωσιακή αλλαγή στη συνέχεια; Τα τελευταία χρόνια η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει το βάρος της ακολουθώντας συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο σπάνια και για πολύ εξαιρετικό λόγο «σπάει».

BBmnUCq

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ιδιαίτερες αυξομειώσεις με το βάρος του έχει και το «καλό παιδί» της ελληνικής τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια έχει βάλει κιλά αλλά ευτυχώς έχει σταματήσει να έχει σημαντικές αυξομειώσεις στο βάρος του.

BBmo4J5

Νίκος Κουρκούλης

Αρκετά παραπανίσια κιλά έχει βάλει ο Νίκος Κουρκούλης όσο μένει στην Αυστραλία. Ο Νίκος ίσως βιώνει το άγχος της ξενιτιάς.

BBmo28L (1)

Σίσσυ Χρηστίδου

Έντονη κριτική δέχεται η Σίσσυ Χρηστίδου σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram για τα κιλά της και για το αν όντως έχει αδυνατίσει. Πάντως, η Σίσσυ έκανε δίαιτα όλο το καλοκαίρι!

BBmo4Jd (1)

Γιώργος Αλκαίος

Ενώ στο ξεκίνημά του υπήρξε αδύνατος, ο Γιώργος Αλκαίος πέρασε πολλά χρόνια ως παχουλός. Τελικά, το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει και μας θυμίζει τον παλιό Γιώργο!

BBmnX4m (1)