Που πάνε μήνα του μέλιτος οι διάσημοι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιους προορισμούς επιλέγουν οι πλούσιοι και διάσημοι για το μήνα του μέλιτος; Παραλία ή μήπως βουνό;

Δείτε μερικούς από τους προορισμούς που επιλέγουν οι celebrities για στιγμές χαλάρωσης μετά το γάμο.

Χαβάη, ΗΠΑ

Τον Ιούνιο του 2010 η πρωταγωνίστρια των Transformers Megan Fox και ο σύζυγός της Brian Austin Green επέλεξαν το Four Seasons Hualalai.

AA84MBV

Μπαρμπέιντος

Ήλιος, αμμουδιά και θάλασσα είναι το πιο συνηθισμένο μοτίβο για ταξίδια του μέλιτος που κάνουν οι διάσημοι. Τα Μπαρμπέιντος δεν θα μπορούσαν να μην είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Η ηθοποιός – τραγουδίστρια Barbra Streisand έκανε εδώ το ταξίδι του μέλιτος με τον Josh Brolin.

AA84MGC

Αγιος Μαρτινος, Καραιβικη

Το μισό ολλανδικό και άλλο μισό γαλλικό νησί της Καραϊβικής είναι διαχρονικά αγαπημένος προορισμός των διάσημων. Η σταρ του Χόλιγουντ  Demi Moore πέρασε εκεί τον μήνα του μέλιτος με τον πρώην σύζυγό της Ashton Kutcher. Το ίδιο μέρος επέλεξε για διακοπές και η σταρ της σειράς Friends Courteney Cox με τον David Arquette.

AA84Sm7

Μαλδίβες

Το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ινδικού Ωκεανού είναι ευρέως γνωστό για τους κοραλλιογενείς υφάλους που προσελκύουν εκπληκτικά είδη θαλάσσιας ζωής, συμπεριλαμβανομένων δελφινιών και φαλαινών. Ο Tom Cruise και η  Katie Holmes καθώς και ο  Josh Duhamel με τη Fergie είναι μερικοί από τους διάσημους που έχουν επισκεφθεί το μέρος.

AA84SAe

Ακτή Αμαλφι, Ιταλία

Πολλά μπορεί να πει κανείς για αυτή την όμορφη νότια ιταλική ακτή. Η ηθοποιός Reese Witherspoon και ο άντρας της Jim Toth ήταν ένα από τα νιόπαντρα ζευγάρια που πέρασαν εκεί λίγο χρόνο.  Το ίδιο μέρος επέλεξαν εξάλλου οι ηθοποιοί του True Blood Anna Paquin και Stephen Moyer, καθώς και ο David Lauren – γιος του Ralph Lauren – μαζί με τη σύζυγό του Lauren Bush (ανηψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους).

AA84NAy

Σεϊχέλες

Οι Σεϊχέλες, στον Ινδικό Ωκεανό, είναι προφανώς κατάλληλο μέρος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο οποίος πήγε εκεί γαμήλιο ταξίδι με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ. Μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του στη Βενετία με την Αμάλ Αλαμουντίν ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήγε εκεί για λίγες ημέρες χαλάρωσης.

AA84VmQ

Ανγκουιλα, Καραιβική

Η Ανγκουίλα βρίσκεται ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων και βόρεια του Αγίου Μαρτίνου, Ο σταρ της ταινίας “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” Orlando Bloom και το μοντέλο της Victoria’s Secret Miranda Kerr έκαναν ταξίδι του μέλιτος στην Ανγκουίλα.

AA853dF

Μπόρα Μπόρα, Γαλλικη Πολυνησια

Τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας ήταν ο γαμήλιος ταξιδιωτικός προορισμός για την Αυστραλή ηθοποιό Nicole Kidman και τον συμπατριώτη σύζυγό της, τραγουδιστή- στιχουργό., Keith Urban.

AA850Fg

Τα νησιά Τερκς και Κεικος

Αυτά τα νησιά της Καραϊβικής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς γαμήλιους προορισμούςγια τους πλούσιους και τους διάσημους.  Τα νησιά Τερκς και Κέικος έχουν ιδιαίτερη κίνηση από σελέμπριτι μεταξύ των οποιών ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, η Eva Longoria κα ο Tony Parker.

AA84Lnz

 

Η συνέχεια εδώ