Βασιλική μόδα...

Στις 20 Οκτωβρίου 2015 η Κάθριν, Δούκισσα του Κέμπριτζ, μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ παρευρέθηκαν σε επίσημο δείπνο στο Μπάκινχαμ προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping (2ος από δεξιά), ο οποίος πήγε στο Λονδίνο για τετραήμερη επίσκεψη.

Η Δούκισσα ήταν πολύ εντυπωσιακή με την τιάρα με διαμάντια και μαργαριτάρια που ανήκε κάποτε στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Την προηγούμενη φορά τη φορούσε σε διπλωματική δεξίωση στο Μπάκινχαμ το 2013.

BBmgJYB

Στις 10 Οκτωβρίου η Δούκισσα επέλεξε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα Tory Burch με μαύρες γόβες σουέτ Stuart Weitzman και τσαντάκι σουέτ Mulberry σε εκδήλωση στο Κολλέγιο Χάροου, στο Λονδίνο.

BBmgMC0

Στις 25 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε την Ένωση Επανένταξης Χρηστών Τροφίμων Φυλακών με τουίντ φόρεμα από την εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, The Fold. Η Δούκισσα επέλεξε ένα διαφορετικό χτένισμα και συμπλήρωσε την όλη εμφάνιση με γόβες Jimmy Choo και τσαντάκι Hobbs.

BBmgMC1

Στις 18 Σεπτεμβρίου στη τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2015 στο Στάδιο Τουινκενχάμ στο Λονδίνο, εμφανίστηκε με μπλε παλτό Reiss και τσαντάκι Stuart Weitzman “Raz”.

BBmgJvE

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μόνη της, από τη γέννηση της κόρης της, Πριγκίπισσας Σαρλότ το Μάιο, φορούσε ένα φόρεμα Ralph Lauren κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Anna Freud στο Λονδίνο στις 17 Σεπτεμβρίου.

BBmgYPb

Κατά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα φρόντισε οι ενδυματολογικές της επιλογές να ταιριάζουν με εκείνες του άντρα της. Παρευρέθηκε στην εκδήλωση του America’s Cup World Series στις 26 Ιουλίου στο Πόρτσμουθ με μπλουζάκι ριγέ Breton, πουλόβερ Ben Ainslie Racing από τον Henri Lloyd, τζην από το Zara και παπούτσια Sebago.

BBmgYRZ

Στη βάφτιση της Σάρλοτ φόρεσε ένα φόρεμα Alexander McQueen με καπέλο Jane Taylor στις 5 Ιουλίου.

BBmgJCH

Σε εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας στις 13 Ιουνίου επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φλοράλ μαντό της Catherine Walker και ένα καπέλο Lock & Co.

BBmgWxK

Στη φωτογραφία αυτή τη βλέπουμε να φορά ένα φούξια παλτό Mulberry, καθώς φτάνει στο Κέντρο Stephen Lawrence στο Λονδίνο, στις 27 Μαρτίου.

BBmgOAz

Πανέμορφη με ένα πουά φόρεμα εγκυμοσύνης ASOS κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Παιδιών Μπρούκχιλ στο Ανατολικό Λονδίνο, στις 18 Μαρτίου.

BBmgOAT

Στην παρέλαση της Ημέρας του Αγ. Πατρικίου στο Άλντερσοτ, στις 17 Μαρτίου φόρεσε ένα μαύρο παλτό Catherine Walker. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα καπέλο Lock & Co. και ασορτί γάντια.

BBmgJDH

msn.gr