Το kiku member’s ανοίγει τις πόρτες του

Ακολουθώντας τα χνάρια των private clubs σε Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, αλλά πιστό στο πνεύμα της περιοχής το γνωστό KIKU στη Δημοκρίτου (άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 1993), το εστιατόριο που πρώτο μύησε τους Αθηναίους στην Γιαπωνέζικη κουζίνα,κάνει ένα δυναμικό comeback και μετατρέπεται σε ένα member’s restaurant.

Kάποια από τα προνόμια που θα έχουν τα members είναι ότι θα μπορούν να κλείνουν το μαγαζί μόνο γι’αυτούς και την παρέα τους ή για business meeting, ενημερώνοντας τρεις μέρες πριν. Στον χώρο θα υπάρχει dj για τις μουσικές επιθυμίες των μελών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο thepaper.gr, άλλο ένα πλεονέκτημα που θα έχουν τα μέλη είναι και η προσωπική εξυπηρέτηση από την ομάδα του Κiku στο σπίτι κάθε μέλους για κάποιο δείπνο ή πάρτι.

Μέχρις τέλος Οκτωβρίου το KIKU ανοίγει για όλον τον κόσμο, όπου θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον νέο ανακαινισμένο χώρο, να δοκιμάσει τα premium ποτά και να γευτεί την γιαπωνέζικη κουζίνα. Από εκεί και μετά θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα γίνει μέλος.

IMG_0629-001

Από αρχές Νοέμβρη, θα ανοίγει τις πόρτες του αποκλειστικά σε μέλη και αυτά θα μπορούν να μπούνε μόνο με το κατάλληλο dress code. Αθλητικά ρούχα, σαγιονάρες, καπελάκια του μπέιζμπολ και σορτς δεν επιτρέπονται. Τα κομψά καπέλα επιτρέπονται, ενώ θα απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες.

Το ανακαινισμένο μπροστά κομμάτι του kiku θυμίζει περισσότερο premium σαλονοτραπεζαρία σπιτιού.Δύο βελούδινες μπορντό πολυθρόνες πάνω σε ένα κόκκινο χαλί, ένας δερμάτινος καναπές(style bentley), και ένα μεγάλο τραπέζι με βιβλία και ορχιδέες όπως μπαίνεις δεξιά πάνω σε ένα μαύρο χαλί, μπροστά σε ένα μεγάλο μπαρ από μοβ αμέθυστο(πολύτιμος λίθος) και βλέποντας μπροστά σου έργα τέχνης φημισμένων καλλιτεχνών (όπως την περίφημη χρυσή καραμέλα της Jenkell), κάθεσαι δίπλα σε φίλους και τρώτε κουβεντιάζοντας ή δίπλα σε άγνωστους μεν, μέλη δε, που μπορεί και να πιάσετε συζήτηση, αφού πιθανότατα σαν ενώνουν περισσότερα από μια κάρτα μέλους.

IMG_0759-001

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή αποτελεί το Άβατο των περισσοτέρων πελατών του, αφού αναγνωρίζει ότι οι στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της ιαπωνικής κουζίνας αποτελούν πολύ προσωπική υπόθεση.

Η αποκλειστικότητα του χώρου είναι άλλωστε μέρος της φιλοσοφίας του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει μπορέσει να αποθανατίσει στιγμιότυπα μέσα απο τον χώρο του KIKU.

IMG_2296-001

Δεν διακρίνεις καμία ταμπέλα στην είσοδό του. Ή το ξέρεις ή δεν το ξέρεις.

H φιλοσοφία του club,είναι η πρόσμειξη και το ανακάτεμα ξεχωριστών ανθρώπων από όλους τους χώρους που έχουν σαν κοινό τη ιδιαίτερη αισθητική και την ανάγκη για μια πιο ποιοτική διασκέδαση.

Βασική προτεραιότητα αποτελεί η παροχή απόλυτων προσωποποιημένων υπηρεσιών, αλλά και η προσφορά κάθε πολυτέλειας σε όλα τα επίπεδα από την παρουσίαση των πιάτων έως και την αισθητική του χώρου.

Πως γίνεσαι μέλος;

Το πρώτο βήμα είναι να προταθείς από κάποιο άλλο μέλος, μετά η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει αν θα γίνει μέλος ή όχι και αφού η απάντηση είναι θετική, πληρώνεις το ποσό  της ετήσιας συνδρομής, και τέλος παίρνεις την κάρτα μέλους. Το μέλος αυτό μπορεί να φέρει μαζί του κάθε φορά  όσους καλεσμένους θέλει αφού όμως ειδοποιήσει πρώτα την λέσχη και πάρει την έγκριση.

Τα νέα μέλη εισέρχονται μετά από πρόταση άλλων μελών και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί η οικονομική επιφάνεια αλλά χρειάζεται επιπλέον και το κοινωνικό «ειδικό βάρος» του ατόμου.

IMG_2314-001

Το KIKU CLUB ATHENS γίνεται κάτι σαν δεύτερο σπίτι σου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 36 47 033

Email: membership@athenskiku.com

IMG_2341-001

IMG_2353-001

IMG_2854-001