Τέσσερα λάθη μακιγιάζ που σίγουρα έχουμε κάνει

Φυσικά και ξέρουμε ποιο είναι το μακιγιάζ που μας ταιριάζει και πιο είναι εκείνο που είναι ιδανικό για ένα πρωινό ή ένα βραδινό μακιγιάζ. Πολλές φορές όμως αν και ξέρουμε πως κάτι που κάνουμε είναι λάθος δυστυχώς το επαναλαμβάνουμε. Παρακάτω θα μάθουμε ποια είναι εκείνα τα λάθη που όλες έχουμε κάνει κατά καιρούς και που καλό είναι μην επαναλαμβάνουμε. Ε.Α.

Υπάρχουν κάποια λάθη μακιγιάζ που σίγουρα έχεις κάνει και καλό είναι να τα αποφύγεις από εδώ και πέρα!

Ξεχνάμε την απολέπιση: Η απολέπιση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομορφιά μας όχι μόνο για το δέρμα αλλά και για τα χείλη μας. Αν τα χείλη μας είναι απαλά τότε και το κραγιόν μας θα «δείξει» ακόμη πιο τέλειο. Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνουμε απολέπιση στα χείλη είναι με την βοήθεια της οδοντόβουρτσας μας με την οποία μπορούμε να τρίψουμε τα χείλη μας αφού έχουμε βάλει επάνω την οδοντόκρεμα. Μην ξεχνάς πως το κόκκινο κραγιόν θα δείξει τελείως διαφορετικό αν έχουμε πρώτα κάνει απολέπιση χειλιών.

AAfvgqM

Λάθος απόχρωση μέικ-απ: Σίγουρα ένα από τα λάθη που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή δεν είναι άλλο από τη λάθος απόχρωση στο μέικ-απ ή την πούδρα μας. Καλό είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό μας όταν αγοράζουμε μέικ-απ πως δεν το αγοράζουμε για 6 μήνες αργότερα αλλά για το συγκεκριμένο διάστημα που θέλουμε να κάλυψουμε. Καλό είναι να έχεις ένα μέικ-απ για το καλοκαίρι και ένα για τον χειμώνα έτσι ώστε και να προλαβαίνεις να προσαρμόζεις ανάλογα με την εποχή και την σωστή απόχρωση στο δέρμα σου.

AAfvqJD

Μια μάσκαρα μόνο: Σίγουρα έχεις μια αγαπημένη σου μάσκαρα που φροντίζει σαν μην σου τελειώσει με τίποτα αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις. Και εδώ το καλύτερο που μπορείς αν κάνεις είναι να έχεις δυο μάσκαρα και να τις αλλάζεις εκτός και αν έχεις φυσικές βλεφαρίδες που είναι και πλούσιες αλλά και μακριές. Καλό είναι να έχεις μια που σου χαρίζει μήκος και μια που θα σου χαρίσει όγκο και να φοράς ή και τις δυο μαζί ή τη μια ανάλογα με το τι θέλεις να τονίσεις.

AAfuVAu

Παντού πούδρα: Αν η δουλειά με την πούδρα δεν… πέτυχε, τότε το μόνο βέβαιο είναι πως θα το καταλάβουν όλοι. Καλό είναι να αφήσουμε κάτω το κόμπακτ και να απλώσουμε την πούδρα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που το έχουν ανάγκη όπως κάτω από τα μάτια ή για να καλύψουμε τα σπυράκια ή πάνω από το κονσίλερ. Προτίμησε μια πιο απαλή πούδρα και όχι μια πούδρα κόμπακτ που «πέφτει» κάπως βαριά στο δέρμα σου.

womenonly.gr