5 κοτσίδες που αξίζει να δοκιμάσεις

Φυσικά και οι κοτσίδες είναι πάντα ένας απλός και εύκολος τρόπος να δώσουμε στιλ στα μαλλιά μας χωρίς να χρειαστεί ούτε χρήματα να ξοδέψουμε στο κομμωτήριο αλλά ούτε και να χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Οι κοτσίδες τη νέα σεζόν είναι πολλές και εμείς έχουμε άπειρους τρόπους να εντυπωσιάσουμε με αυτές.

“Ένα κορίτσι χωρίς κοτσίδες είναι σαν μια πόλη χωρίς γέφυρες”- Roman Payne

0000000000

Η κοτσίδα πίσω:

Η χοντρή κοτσίδα στον οίκο του Tom ford είναι στερεωμένη στο πίσω μέρος του κεφαλιού και είναι πραγματικά ένας εντυπωσιακός τρόπος να δώσεις στιλ στα μαλλιά σου.

Στα σόου του οίκου Mara Hoffman οι κοτσίδες στο μπροστινό μέρος καταλήγουν σε δυο χοντρές κοτσίδες στο πίσω μέρος και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

AAfeODM

Απλές:

οι απλές κοτσίδες που είδαμε στα σόου του οίκου Lanvin μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά αφού δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω από μια κορδέλα για να δείξουν υπέροχες.

AAfeTAd

Στα σόου του οίκου Mara Hoffman οι κοτσίδες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού φοριούνται σαν στέμμα στο κεφάλι και δημιουργούν ένα μοναδικό και ρομαντικό λουκ.

AAfeoH8

Tα σφιχτά κοτσιδάκια του οίκου I’m Isola Marras είναι ιδανικά για ένα νεανικό λουκ.

AAfeJaV

Τα κοτσιδάκια που είδαμε στα μοντέλα του οίκου I’m Isola Marras με τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα ροδοκόκκινα χείλη δημιουργούν ένα νεανικό και φρέσκο λουκ.

AAfejyZ