Παπούτσια βγαλμένα από παραμύθι

Αν σας ζητούσαν να πείτε το όνομα μιας celebrity με την οποία έχετε συνδέσει άρρηκτα τα παπούτσια σαν έννοια, ποιο θα ήταν αυτό; Σίγουρα η απάντησή σας θα ήταν η Sarah Jessica Parker. Έχοντας υποδυθεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς ρόλους -και αργότερα κινηματογραφικούς- αυτόν της Carrie Bradshaw, η οποία ήταν shoeaholic και στη συνέχεια έχοντας σχεδιάσει τη δική της προσωπική σειρά, είναι σίγουρα η γυναίκα που ξέρει από παπούτσια.

Οι συλλογές που έχει σχεδιάσει μέχρι τώρα έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και η ίδια δε χάνει ευκαιρία να δείξει τον ενθουσιασμό της για τη νέα της καριέρα σαν σχεδιάστρια παπουτσιών. Εμπνέεται από τις ανάγκες της, από τους σχεδιαστές που η ίδια θαυμάζει και από τους ρόλους που έχει παίξει μέχρι τώρα και μ’ αυτόν τον τρόπο μας χαρίζει συνέχεια όλο και πιο όμορφα παπούτσια που θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε.

Θεωρούμε όμως ότι με αυτό το ζευγάρι η ηθοποιός και σχεδιάστρια πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της. Αν η Σταχτοπούτα υπήρχε στην πραγματικότητα, κάπως έτσι θα ήταν το γοβάκι που έχασε σίγουρα. Μας θυμίζουν και πάλι τα αγαπημένα της Manolo Blahnik, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, και κυρίως μοιάζουν με το ζευγάρι που έχασε η τηλεοπτική Carrie στο επεισόδιο με το παιδικό πάρτι. Θυμάστε;

Τα κακά νέα βέβαια είναι πως το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι εμπνευσμένο από το Dubai και το ανατολίτικο στιλ και σχεδιάστηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό, να πωλείται αποκλειστικά στο νέο pop up shop της σχεδιάστριας που βρίσκεται εκεί. Το κόστος του δεν το ξέρουμε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δε θέλουμε να το μάθουμε. Η εικόνα είναι αρκετή για να ονειρευόμαστε και δε θέλουμε κάτι άλλο.

12048836_10153773934617494_711343108_n

 

Πηγή: InStyle.gr