Miranda Kerr: O δισεκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά της

Έναν νέο μεγάλο έρωτα ζει τον τελευταίο καιρό η Miranda Kerr. Δύο χρόνια μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Orlando Bloom το διάσημο μοντέλο, βρήκε εκ νέου τον «κροίσο» της καρδιάς της. Η 32χρονη καλλονή απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι το βράδυ της Παρασκευής σε βραδινή της έξοδο στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενη από τον Evan Spiegel.

Σύμφωνα με το govastileto.gr, αν και εφτά χρόνια νεότερός της, ο δισεκατομμυριούχος δημιουργούς του Snapchat, της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο για τα smartphone κινητά, δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα… και με το δίκιο του. Δύο χρόνια μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Orlando Bloom το διάσημο μοντέλο, βρήκε εκ νέου τον «κροίσο» της καρδιάς της. Η 32χρονη καλλονή απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι το βράδυ της Παρασκευής σε βραδινή της έξοδο στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενη από τον Evan Spiegel.

Αν και εφτά χρόνια νεότερός της, ο δισεκατομμυριούχος δημιουργούς του Snapchat, της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο για τα smartphone κινητά, δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα… και με το δίκιο του.

image (1)

image