Ανάδρομος Ερμής στον αρμονικό Ζυγό από 17/9-9/10

Στην αστρολογία ο Ερμής είναι ανάδρομος από την Πέμπτη 17/9 (21:09 ώρα Ελλάδος) έως τις 9/10 στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες και ιδιαίτερα σε εκείνες που βρίσκονται ακόμα στην αρχή.

Σύμφωνα με την αστρολογία ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των επαφών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των μηχανημάτων, των μέσων μεταφοράς, των σπουδών, των εγγράφων, γενικότερα των διαπραγματεύσεων, του φλερτ και των διπλωματικών επαφών και στον Ζυγό ανάδρομος δείχνει πως δεν θα πρέπει να προχωρήσουμε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλιώς θα ταλαιπωρηθούμε πολύ και τίποτα δεν θα πάει όπως το θέλουμε.

Δείτε παρακάτω προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
Πολλά προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους θα σας φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου και κυρίως με τις σχέσεις και τους συνεργάτες σας. Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε μια επανασύνδεση με ερωτικούς συντρόφους ή συνεργάτες με τους οποίους δεν ήσασταν και τόσο κοντά τελευταία. Όπως και να’ χει, μην κάνετε καμιά απολύτως νέα κίνηση, νέα σχέση ή συνεργασία όσο θα είναι ανάδρομος ο Ερμής, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε ή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζετε και θα αναγκαστείτε να κάνετε και πάλι κάποιες αλλαγές. Αν έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας ακόμα και για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα πριν τον ανάδρομο Ερμή, μην τις εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια που θα είναι ανάδρομος, γιατί πολλές από τις κινήσεις σας θα πέσουν στο κενό.
ΤΑΥΡΟΣ
Παλαιότερα προβλήματα υγείας ή κάποια που είχατε αφήσει παραμελημένα, δικά σας ή των αγαπημένων σας θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά την περίοδο αυτή με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην τα παραμελήσετε για ακόμη μια φορά, γιατί τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν πολύ χειρότερα. Στην ερωτική σας ζωή, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια και πάλι όλες τις διαφωνίες που έχετε με τους άλλους, καθώς αν συντηρείτε άρρωστες καταστάσεις,σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν από συνήθεια, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα από δω και πέρα. Μην πάρετε όμως καμιά απόφαση το διάστημα αυτό ούτε και για θέματα εργασιακά που πιθανό να προκύπτουν συνεχώς προβλήματα. Απλά σκεφτείτε, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου είναι απαγορευτικός για νέες ερωτικές σχέσεις ή για νέες προσπάθειες να τα ξαναβρείτε ή να φτιάξετε την κατάσταση στον αισθηματικό τομέα, ή για τη δημιουργία οικογένειας, γιατί και δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά θα έχετε και σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσετε. Καλύτερα το διάστημα αυτό να μην αναφέρετε στους άλλους θέματα που σας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και κατά το παρελθόν σε συναισθηματικά, οικονομικά ή επαγγελματικά, αφού τώρα κινδυνεύετε να κάνετε τα πράγματα ακόμα χειρότερα από πριν. Προσπαθήστε να το ρίξετε για λίγο έξω, βγαίνοντας πολύ πιο συχνά σε μέρη που σας αρέσουν ιδιαίτερα και περνάτε καλά, για να ξεχαστείτε. Μόνο η διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αν και εκεί μπορεί να έχετε πολλές αναβολές στα σχέδιά σας που θα σας εκνευρίσουν αρκετά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν στο μυαλό σας είναι η αγορά, μια μετακόμιση, η ανακαίνιση ή οι επισκευές ενός σπιτιού, η δημιουργία οικογένειας, η επέκτασή της ή μια συγκατοίκηση με το έτερον ήμισυ, καλύτερα να τα αφήσετε για λίγο στην άκρη, τουλάχιστον για το διάστημα που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου. Κι αυτό, γιατί οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα, οι συνεχείς αναβολές και οι ταλαιπωρίες που θα προκύψουν, όχι μόνο δεν αξίζουν τον κόπο, αλλά μάλλον θα φέρουν περισσότερες απώλειες παρά κέρδη τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Μείνετε μακριά το διάστημα αυτό από ανθρώπους του οικογενειακού σας χώρου με τους οποίους υπήρχαν και υπάρχουν προστριβές, διαφωνίες ή προβλήματα για να μη βγουν και πάλι στην επιφάνεια με ακόμα πιο εκρηκτικό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Παλαιότερες σχέσεις, γνωριμίες και φιλίες που είχατε απομακρυνθεί επανέρχονται στη ζωή σας και θα σας διεκδικήσουν και πάλι από την αρχή με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου. Εσείς δεν θα πρέπει να τις πάρετε και πολύ στα σοβαρά, καθώς μάλλον τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα καταλήξουν όπως και πριν. Γι’ αυτό φροντίστε να μην έχετε και πολλές ελπίδες πως θα αλλάξουν τα πράγματα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά που μπορεί να επηρεάζουν, για να μην απογοητευτείτε.Μην ακούτε υποσχέσεις και όμορφα λόγια που μπορεί να είναι παραπλανητικά και όχι αληθινά, όσο κι αν υπάρχει η καλή πρόθεση. Κάντε δημόσιες σχέσεις και αναθερμάνετε παλαιότερες γνωριμίες που ξέρετε πως αξίζουν πραγματικά και μπορούν να σας φανούν χρήσιμες με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και ανεβάζοντας την ψυχολογία σας, αλλά αποφύγετε όλες τις νέες γιατί θα κρατήσουν για λίγο, όσο καλά κι αν περάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου, όπου θα είναι δύσκολο να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και μπορεί να δημιουργήσετε και νέα έξοδα. Προσπαθήστε να τα βελτιώσετε με το να μειώσετε όσο μπορείτε τις πηγές από όπου προέρχονται αυτά τα έξοδα και να αυξήσετε παλαιότερες πηγές εσόδων. Παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις θα φέρει και στον αισθηματικό τομέα και κυρίως σε όλες τις σταθερές σας σχέσεις ή σε εκείνες που προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι σχεδόν αδύνατο τώρα. Επανεξετάστε τα συναισθήματά σας με ανθρώπους που είναι δύσκολο να κρατήσετε στη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε εσείς και μην κολλάτε μαζί τους αν βλέπετε πως σας ταλαιπωρούν ή απομακρύνονται από εσάς. Μετά τον ανάδρομο Ερμή πιθανό να αλλάξουν γνώμη.
ΖΥΓΟΣ
Πολλά προβλήματα επικοινωνίας σε όλες σας τις σχέσεις θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου αφού κι εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα τι ακριβώς θέλετε. Το διάστημα αυτό θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη και πιθανό να ξαναδοκιμάσετε να έρθετε πιο κοντά με παλαιότερες ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής τώρα φέρνει αρκετά μπερδεμένες καταστάσεις στο περιβάλλον σας μέσα στις οποίες θα νιώσετε πως είστε μπλεγμένοι και δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Αναμετρηθείτε πρώτα από όλα με τον εαυτό σας για να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και μην πάρετε καμιά σημαντική απόφαση, ούτε και να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση το διάστημα αυτό που δεν θα έχετε και τόσο καλή επικοινωνία με τους άλλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές δυσκολίες οι οποίες θα προέρχονται από το παρελθόν θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου και τις οποίες όχι μόνο δεν είχατε καταφέρει να λύσετε, αλλά θα διογκωθούν κιόλας. Εσείς θα πρέπει το διάστημα αυτό να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μια για πάντα ότι έχετε αφήσει άλυτο με πρόσωπα από το παρελθόν, και να κλείσετε υποθέσεις που συνεχίζουν να σας πληγώνουν και να σας ταλαιπωρούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ακόμα και στα επαγγελματικά. Μόνο έτσι θα πετύχετε να ηρεμήσετε και να συνεχίσετε ομαλά τη ζωή σας από δω και στο εξής, σε όλους τους τομείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παλαιότεροι στόχοι, όνειρα, ακόμα και φιλίες επανέρχονται στη ζωή σας με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου. Θα βγαίνετε πολύ πιο συχνά έξω, θα κάνετε πολλά σχέδια, αναπροσαρμόζοντας αυτά που ήδη είχατε. Αν μαζί τους εμφανιστούν και παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες, σκεφτείτε πολύ καλά αν θα τους δώσετε μια νέα ευκαιρία μιας και μάλλον θα σας ξανακάνουν τα ίδια, και το πιθανότερο είναι να χάσετε το χρόνο σας ή να σας πάνε πίσω. Αλλάξτε ή βελτιώστε το διάστημα αυτό παλαιότερους στόχους που δεν σας χρησιμεύουν σε τίποτα πια και αποφύγετε να βάλετε καινούργιους, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ στην πορεία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι πολλά πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν τόσο σταθερές σχέσεις όσο και επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που τις αφορούν σίγουρα θα πρέπει να τις περιμένετε. Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά και ο μόνος τρόπος με τον ανάδρομο Ερμή είναι να σκεφτείτε κατά πόσο θα προχωρήσετε μαζί τους ή μόνοι σας. Συγκεντρωθείτε σε στόχους που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σας, και αφήστε τις επαναστάσεις δίχως αιτία. Μπορεί να πάνε λίγο πίσω τα σχέδιά σας όλο το διάστημα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι πως μέσα από τα μπερδέματα και τις δυσκολίες θα ανακαλύψετε τι ακριβώς σας εκφράζει, ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και κατά πόσο είστε έτοιμοι για μια δέσμευση σε συναισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και μπερδέματα θα έχετε κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, το διάβασμα, το γράψιμο, όλες τις επικοινωνίες, τις επαφές, τις συμφωνίες, το εμπόριο και τα ταξίδια σας με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου. Παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής είναι σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς, σίγουρα θα φέρει πολλά προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους, με σημαντικές σχέσεις, καθώς θα είναι δύσκολο πολλές φορές μέσα στο διάστημα αυτό να τους προσεγγίσετε και να τους περάσετε τις απόψεις και τα «θέλω» σας ακόμα και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Κάντε υπομονή και μην αντιδράτε σπασμωδικά γιατί μάλλον θα τα κάνετε όλα πολύ χειρότερα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις καθώς και νέες σχέσεις όλο αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση, ενώ τα έχετε ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Μόνο αυτά μπορείτε να προχωρήσετε σημαντικά την περίοδο αυτή και να καταφέρετε σημαντικές διορθώσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
Παλιές ερωτικές ιστορίες μάλλον θα ξαναγυρίσουν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου και θα κάνουν άνω-κάτω τη ζωή σας. Ίσως το διάστημα αυτό να βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και οικονομικά. Και τα οικονομικά διλήμματα ίσως θα είναι τα πιο δύσκολα. Μπορεί να έρθει κάτι οικονομικό που περιμένετε εδώ και πολύ καιρό και έχετε αργήσει αρκετά. Το σίγουρο είναι πως αυτό δεν είναι το καλύτερο διάστημα για να επενδύσετε εκ νέου στους άλλους συναισθηματικά ή υλικά, για αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να το αποφύγετε. Μείνετε μακριά από σχέσεις που σας έχουν βλάψει ή προκάλεσαν ανασφάλεια στην ψυχολογία σας κατά το παρελθόν και διορθώστε λάθη και αδικίες που έχετε κάνει. Αν προκύψουν θέματα κληρονομικά, φορολογικά, ασφαλειών, δανείων, καρτών και γενικότερα χρεών προς τρίτους που θα πρέπει να τακτοποιήσετε, αναβάλετε τα για όλη αυτήν την περίοδο, αλλά μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Αναζητήστε τώρα ποιες κινήσεις σας συμφέρουν περισσότερο να κάνετε, και πράξτε ανάλογα αμέσως μετά τον ανάδρομο Ερμή όμως.

Πηγή: anew.gr