Χώρισε μετά από 18 χρόνια σχέσης ο σταρ της σειράς "Mad Men"

Ο σταρ της γνωστής σειράς “Mad Men” Τζον Χαμ και η για σχεδόν δύο δεκαετίες σύντροφός του, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια του κινηματογράφου Τζένιφερ Ουέστφελντ έδωσαν τέλος στην σχέση τους, αποκάλυψε χθες το περιοδικό People.

“Με μεγάλη λύπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε έπειτα από 18 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας”, αναφέρει το ζευγάρι σε κοινή του ανακοίνωση προς το περιοδικό. “Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στο προχώρημά του με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε”, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους.

Ο 44χρονος Χαμ και η 45χρονη Ουέστφελντ θεωρούνταν υπόδειγμα ζευγαριού στο Χόλιγουντ καθώς είχαν παραμείνει μαζί και τα 8 χρόνια που η φήμη του Χαμ είχε απογειωθεί λόγω της τηλεοπτικής επιτυχίας της σειράς “Mad Men” του AMC. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1997  και από τότε ήταν όλα τα χρόνια μαζί, χωρίς να δίνουν ποτέ τροφή για σχόλια στον τύπο.

Για τους δικούς τους λόγους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και δεν έκαναν και παιδιά. Τους τελευταίους μήνες είχαν διαψεύσει τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, ενώ η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί δημοσίως ήταν στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το People.

Χάρη στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Mad Men” για τον κόσμο των διαφημίσεων και τις αλλαγές στην αμερικανική κοινωνία τη δεκαετία του ’60, ο Χαμ έχει συγκεντρώσει 8 υποψηφιότητες για Emmy. Σημειώνεται ότι 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε της σειράς τον Μάιο.