«Αυτό ήταν που με απογείωσε ως sex symbol!»

Η ταλαντούχα και όμορφη Παναγιώτα Βλαντή από τότε που έπαιξε στα «Μαύρα Μεσάνυχτα»,  ανακηρύχθηκε sex symbol! Οκτώ χρόνια μετά το ρόλο αυτό μιλάει στο YOU για τον τίτλο που της χρέωσαν και την τηλεόραση.

– Έχεις χαρακτηριστεί ως η ποιο sexy της 20ετίας…

«Πριν από τρία χρόνια, ναι. Ο τίτλος αυτός δεν είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι πολύ ωραίο να σε χαρακτηρίζουν sexy. Για να είμαι ειλικρινής, τα έχασα, αλλά βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο έκανα τα «Μαύρα μεσάνυχτα». Αυτό ήταν που με απογείωσε ως sex symbol!»

– Aυτόν το ρόλο θα τον κουβαλάς για πολύ καιρό μέσα σου;

«Τον έχω κρατήσει σαν μια μεγάλη στιγμή, γιατί κατάφερα να κάνω μια ανατροπή που κι εγώ η ίδια δεν ήξερα αν θα καταφέρω. Δούλεψα πάρα πολύ, ήταν για μένα κάτι καινούριο. Δεν ήθελα να υποδύομαι τη Σιλβί, ήθελα να είμαι η Σιλβί. Η σειρά ήταν πάρα πολύ καλή και το σενάριο εξαιρετικό. Ανήκει σε αυτές που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.»

– Θεωρείς ότι λείπουν πια τέτοιες σειρές;

«Δεν λείπουν, δεν γίνονται πλέον τέτοιες σειρές. Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.»

– Σου λείπει η τηλεόραση;

«Έκανα πέρυσι τηλεόραση στην Κύπρο, τη σειρά «7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες», και τώρα συμμετέχω στην «Καταιγίδα», και τα δύο για το Sigma. Επίσης, την περασμένη χρονιά έπαιξα στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και φέτος στη “10η εντολή”, άλλα θα ήθελα να κάνω και κάτι πιο μόνιμο. Εξαρτάται, βέβαια, και από την πρόταση.»