Tα beauty items που πρέπει να έχει η τσάντα σας

Οι γυναίκες πλέον περνούν πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Ίσως και εσείς να φεύγετε από το σπίτι σας νωρίς το πρωί και να επιστρέφετε αργά το βράδυ. Διαβάστε τα beauty items που πρέπει να έχει η τσάντα σας, σύμφωνα με το govastileto.gr, για να είστε πάντα περιποιημένη.

Το μίνι νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά.

Πολλές φορές μπορεί να μην έχετε προλάβει να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ και να χρειάζεται να φύγετε για το γραφείο. Το νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά βοηθούν να τελειοποιήσετε το make –up σας… στα φανάρια, μέχρι να φτάσετε στη δουλεία σας ή να το ανανεώσετε, ώστε να δείχνετε άψογη χωρίς κανένα ίχνος ανεπιθύμητης λιπαρότητας.

Ένα μίνι ασετόν. Τα περιποιημένα άκρα των γυναικών είναι αυτό που προσέχουν οι περισσότεροι άνδρες και ολοκληρώνουν το άψογο office look σας. Όταν όμως συμβεί κάποιο μικρό ατυχηματάκι τότε το μισοβαμμένο νύχι σας εκθέτει. Το μίνι ασετόν είναι  ιδανικό για τέτοιες στιγμές. Ξεβάψτε τα νύχια σας και συνεχίστε το υπόλοιπο της ημέρας σας χωρίς να ντρέπεστε να δείξετε τα νύχια σας.

Τα δάκρυα που σας ομορφαίνουν.Οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή κοκκινίζουν τα μάτια σας. Μια αμπούλα φυσιολογικού ορού θα ανανεώσει το βλέμμα σας αλλά και θα καθαρίσει τον οφθαλμό σας από μικρόβια και σκόνες, επαναφέροντας την υγρασία στην περιοχή των ματιών σας.

Αποσμητικό σώματος. Οι εναλλαγές στις θερμοκρασίες αλλά και το άγχος μπορεί να σας προκαλούν έντονη εφίδρωση και η οσμή του ιδρώτα σας κάνει να αισθάνεστε αμήχανα. Πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ένα αποσμητικό που θα το ανανεώνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι θα έχετε όλη την ημέρα την αίσθηση φρεσκάδας που θέλετε.

Κρέμα χεριών. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα χεριών που να είναι εξαιρετικά ενυδατική αλλά όχι πολύ λιπαρή. Αμέσως τα χέρια σας θα ενυδατωθούν και εσείς θα αισθάνεστε πιο σίγουρη για την εικόνα των χεριών σας. Μη ξεχνάτε τα χέρια σας είναι τα πρώτα που βλέπουν και αγγίζουν οι άνθρωποι. Επιπλέον κατά την εφαρμογή της το ελαφρύ μασάζ που θα κάνετε στα χέρια σας θα σας ανακουφίσει από μικρά πιασίματα των δακτύλων σας.

Αντισηπτικά μαντηλάκια ή gel. Όταν είστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού είστε εκτεθειμένες σε μικρόβια και βακτήρια που υπάρχουν  πάνω στα αντικείμενα που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος. Για την δική σας προστασία από ιούς και μικρόβια φροντίστε την καθαριότητα του γραφείου σας  αλλά έχετε πάντα μέσα στη τσάντα σας αντισηπτικά μαντηλάκια ή gel που θα περιορίσουν σε κάποιο βαθμό της πιθανότητες μόλυνσης.