Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Ben Affleck με τη νταντά!

Ο χωρισμός του Ben Affleck από την Jennifer Garner δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα Μέσα στην Αμερική και φυσικά η… εξέλιξη που προέκυψε προκάλεσε σάλο.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν την κοινή τους απόφαση να χωρίσουν τον περασμένο Ιούνιο. Αρχικά οι φήμες υποστήριζαν πως οι συνεχείς απιστίες και το πάθος για τζόγο του 42χρονου ηθοποιού έφεραν το τέλος στον γάμο του .

Ωστόσο νέο δημοσίευμα-φωτιά του «Us Weekly» έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω, υποστηρίζοντας πως ο Affleck δεν έχασε τον καιρό του και τα έφτιαξε με την νταντά που είχαν προσλάβει από κοινού με τηνJennifer Garner, προκειμένου να φυλά τα παιδιά την περίοδο του  δοκιμαστικού δεκάμηνου χωρισμού τους, σύμφωνα με δημοσίευμα στο toratora.gr.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστηρίζει πως αυτούς τους δέκα μήνες, ο 42χρονος σταρ και η νταντά ονόματι Cristin Ouzounian, ήρθαν πολύ κοντά.  Μάλιστα το περιοδικό επικαλείται άτομα από το περιβάλλον της Cristin Ouzounian, στα οποία η ίδια φέρεται να είπε πως βρήκε την αληθινή αγάπη.

Γράφτηκε μάλιστα ότι η Jennifer Garner μόλις κατάλαβε πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους, έσπευσε να την απολύσει.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού είπε: «Η ιστορία είναι όλη ένα ψέμα. Δεν θα έπρεπε να κρύβεστε πίσω από τυφλές πηγές και να προσπαθείτε να καταστρέψετε οικογένειες που περνούν δύσκολες ώρες. Το περιοδικό Us Weekly κατασκευάζει ιστορίες για να πουλά τεύχη. Είναι ντροπιαστικό αυτό που κάνει, στα όρια της απελπισίας».

3

2

1