Πανσέληνος στον ανεξάρτητο Υδροχόο στις 31/7

Στην αστρολογία η Πανσέληνος αυτή είναι και Μπλε Σελήνη την Παρασκευή 31/7 στον Υδροχόο, στις 13:42 ώρα Ελλάδος θα προκαλέσει πολλές εντάσεις και μια έντονη κινητικότητα για θέματα στόχων, φίλων, πρώην συντρόφων, θα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη μας για ελευθερία, ανεξαρτησία, ξαφνικές αποφάσεις και απότομες αλλαγές που θα έρθουν έτσι κι αλλιώς στις ζωές όλων μας.

Σύμφωνα με την αστρολογία η Πανσέληνος αυτή θα βοηθήσει πολύ να βγαίνουμε πιο συχνά και να επικοινωνούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να κάνουμε συχνές βόλτες και ταξίδια και να ζήσουμε έντονες στιγμές στους τομείς της διασκέδασης, της φιλίας αλλά και στον ερωτικό τομέα με πρώην συντρόφους ή με επανασυνδέσεις.

Δείτε τις προβλέψεις ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, όπως παρουσιάζονται μέσα στο αξιόπιστο αστρολογικό site, anew.gr:

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε νέα ξεκινήματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, και ασχοληθείτε με παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες ή με ξεκινήματα που έχετε ήδη κάνει, ακόμα και πρόσφατα. Η Πανσέληνος αυτή στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου θα φέρει μια μοναδική τύχη την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και θα πετύχετε μοναδικά πράγματα. Φίλοι θα είναι κοντά σας, ενώ θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα είστε αρκετά κοινωνικοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ χρήσιμες δημόσιες σχέσεις που θα προωθήσουν σε μεγάλο βαθμό όλα σας τα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Σκεφτείτε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, δείτε πιο σοβαρά μια αισθηματική σας σχέση και σχεδιάστε το κοινό σας μέλλον με το έτερον ήμισυ. Μεγάλη βοήθεια θα σας φέρει όμως κυρίως σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε άλλους τομείς η Πανσέληνος αυτή στις31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Οργανωθείτε καλύτερα και σταθεροποιήστε οτιδήποτε αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι αυτό το διάστημα είναι το καλύτερο για να δείτε ξανά πρόσωπα από το παρελθόν και να εξετάσετε αν έχετε κάποια ελπίδα επανασύνδεσης. Μην αφήσετε τον έντονο εκνευρισμό που νιώθετε τώρα να σας χαλάσει ότι πιο υπέροχο έχετε δημιουργήσει. Τολμήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οτιδήποτε έχει να κάνει με παλαιότερες γνωριμίες, προτάσεις, εμπόριο, γράψιμο, διάβασμα, σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια μπορεί να σας φέρουν τεράστια οφέλη, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν με την Πανσέληνο αυτή στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου θα είναι μοναδικές. Έχετε όμως τόσα πολλά στο μυαλό σας τώρα καθώς πολλά είναι αυτά που σας έχουν κάνει λίγο απαισιόδοξους, και αυτό μπορεί και να σας κάνει να τις χάσετε. Μην το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο είναι οι καλύτερες για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, να φλερτάρετε, να ακούσετε και να δεχτείτε νέες προτάσεις και να εξετάσετε σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην περιμένετε και πολλές σταθερότητες. Προχωρήστε ακάθεκτοι σε νέα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να μαζευτείτε λίγο, να βάλετε ένα πρόγραμμα εξόδων και αγορών έτσι ώστε να περιοριστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πολλά έξοδα θα σας βγάλει αυτή η Πανσέληνος στις31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστουκαθώς θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ανακαινίσεις στο σπίτι σας ή δώρα στους άλλους. Βάλτε σωστές προτεραιότητες στα έξοδα που είναι απολύτως αναγκαία να γίνουν και μην αφήσετε τις επιθυμίες των άλλων να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν είναι αρκετά πιεστικοί. Κάντε μια έρευνα για δάνεια ή κάρτες που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα για να κάνετε μια σημαντική αγορά. Ο ερωτισμός σας είναι αρκετά ανεβασμένος, αλλά αποφύγετε παράνομες, αδιέξοδες ή γενικότερα σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν.

ΛΕΩΝ
Παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές θα σας φέρει η Πανσέληνος αυτή απέναντί σας στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου και είναι στο χέρι σας να τις χειριστείτε σωστά. Εξετάστε αν σας συμφέρει ή όχι να γυρίσετε σε μια παλαιότερη σχέση η οποία επανέρχεται στη ζωή σας και επιθυμεί επανασύνδεση. Μπορεί και να αναθερμάνετε μια σταθερή σχέση που ήδη έχετε και να περνάτε καλύτερα μαζί της.Το πιθανότερο είναι να σας γίνουν προτάσεις και να σας προσεγγίσουν οι άλλοι, γεγονός που δεν έχετε συνηθίσει, αφού εσείς είστε συνήθως οι κυνηγοί. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσετε πως οι άλλοι σας ανταγωνίζονται, αλλά δεν θα πρέπει να το αφήσετε να χαλάσει μια καλήσχέση που ήδη υπάρχει και περνάτε καλά μαζί της. Απολαύστε για μια φορά τουλάχιστον τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι μαζί σας, και σταματήστε τους την κατάλληλη στιγμή, όταν θίγουν με οποιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντα ή τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον τομέα της εργασίας φροντίστε με την Πανσέληνο αυτή στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου να μη χάσετε ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα και είναι μοναδικές, ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω, να στερηθείτε κάτι λιγότερο σημαντικό. Στον τομέα της υγείας θα πρέπει να αρχίσετε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, ίσως και μία δίαιτα για να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία, βάζοντας παράλληλα και περισσότερη άσκηση ή ακόμα και περπάτημα στην καθημερινότητά σας, κόβοντας όλες τις κακές συνήθειες που έχετε αποκτήσει με τον καιρό. Έτσι, θα μπορέσετε να βελτιώσετε και την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση και να γίνεται και πιο ελκυστικοί στους άλλους και στις σχεσεις σας. Αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα αλλά προσέξτε πολύ στον τομέα της υγείας και της εργασίας τα οποία σας απασχολούν το διάστημα αυτό περισσότερο από οτιδήποτε.

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ελκυστικοί το διάστημα αυτό με την Πανσέληνο στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ενώ μπορείτε με μικρές αλλαγές να βελτιώσετε αισθητά την εξωτερική σας εμφάνιση αρκεί να το προσπαθήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Στον ερωτικό τομέα καθώς και στον τομέα των παιδιών μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα και να εστιάσετε όλο σας το ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο έξω για διασκέδαση και φροντίστε να έχετε μαζί σας αγαπημένα πρόσωπα και σχεσεις που δεν θα σας χαλάσουν τη διάθεση για οποιονδήποτε λόγο. Διεκδικήστε αυτά που θέλετεστον αισθηματικό τομέα και αν δείτε πως δεν τα παίρνετε, πηγαίνετε αμέσως παρακάτω δίχως δισταγμούς και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαναφέρετε την ειρήνη στο περιβάλλον σας και κάντε ότι είναι δυνατό για να νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία. Η Πανσέληνος αυτή στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου είναι καλή για μια αγορά, πώληση, αλλαγή ή ανακαίνιση σπιτιού, μια συγκατοίκηση, ένα γάμο ή ένα παιδί. Βέβαια, θα προκαλέσει και πολλές εντάσεις για ανάλογα θέματα που έχετε αγωνία να γίνουν σωστά και δεν βλέπετε να γίνονται από τους άλλους. Θέστε τις βάσεις για μια σταθερή σχέση και βελτιώστε οτιδήποτε αφορά τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας. Μείνετε μακριά από σχέσεις που είτε δεν σας φέρονται σωστά, είτε είναι ιδιαίτερα αρνητικοί μαζί. Δεν τους έχετε ανάγκη στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή κάποια πράγματα και μπορεί τώρα αυτό να σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά αμέσως μετά θα νιώσετε υπέροχα που τα καταφέρατε. Ότι κι αν κάνετε πάντως, προσπαθήστε να μην πάρετε στο λαιμό σας άλλους ανθρώπους με λανθασμένες επιλογές για ικανοποιήσεις της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην ξεκινήσετε καινούργια πράγματα αλλά βελτιώστε τις συνθήκες σε αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει, δίχως να αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Γεμάτους νέες ιδέες, σχέσεις, προτάσεις και πολύ κινητικότητα σας βρίσκει η Πανσέληνος αυτή στις31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Θα σας βοηθήσει να τις αναπτύξετε, να τις εφαρμόσετε στην πράξη για να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες. Πολλές νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας και δεν θα πρέπει να σας μπερδέψουν.Προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας δώσουν αυτά που θέλετε, από τις άλλες που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σπαταλήσουν το χρόνο σας άδικα. Ζητήστε τη γνώμη κοντινών σας προσώπων που εμπιστεύεστε και μπορούν να είναι αντικειμενικοί, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ή προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Το φλερτ θα είναι έντονο όλο το μήνα. Κάντε πολλά πράγματα για σας, βόλτες, ταξίδια και διασκεδάστε με χόμπι, παρέα με το έτερον ήμισυ ή και αγαπημένους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά είναι κυρίως για σας τα αιτήματα αυτής της Πανσελήνου στις 31 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, αφού θέλετε να βγάζετε περισσότερα χρήματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθείτε. Το διάστημα αυτό μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα, να κάνετε μια δεύτερη δουλειά ή να αλλάξετε δουλειά προς όφελος των οικονομικών σας. Προσέξτε μόνο οτιδήποτε καινούργιο ξεκινήσετε λόγω του ανάδρομου Ουρανού, καθώς δεν ευνοείστε τώρα στα οικονομικά για νέες κινήσεις, αλλά για διορθωτικές κινήσεις σε παλαιότερες. Σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά μια σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σας και αν αξίζει προχωρήσετε ακόμα ένα βήμα σε μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα ή ακόμα και ένα γάμο. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με άτομα με τα οποία είχατε σχέση παλαιότερα, αλλά έμεινε ανεκπλήρωτη. Επιπόλαιες ή σύντομες σχέσεις δίχως μέλλον σίγουρα θα σας φέρει η Πανσέληνος αυτή, τις οποίες μπορείτε όμως να απολαύσετε αρκετά, αρκεί να μην σκέφτεστε το αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα μπορείτε με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιό σας στις 31 Ιουλίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής, να διεκδικήσετε πάντα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε όμορφα πράγματα μαζί που θα σας ευχαριστούν ιδιαίτερα και τους δυο. Ιδιαίτερα δυναμικούς σας βρίσκει αυτή η Πανσέληνος, αφού παράλληλα θα σας κινητοποιήσει να κάνετε όλα εκείνα που είχατε κατά νου, και δεν τολμούσατε. Σίγουρα κάποιες εντάσεις και δυσκολίες θα τις έχετε στο περιβάλλον σας και δεν θα σας έρχονται όλα τόσο εύκολα όπως ίσως παλαιότερα. Πρέπει όμως να τις αφήσετε να σας δυναμώσουν και να μάθετε από αυτές ώστε να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας και όχι να τις αφήσετε να σας αποδυναμώσουν. Αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα τώρα γιατί δεν θα μπορέσετε να τα οργανώσετε σωστά ώστε να σας δώσουν και τα αποτελέσματα που ονειρευόσασταν και απλά περάστε καλά. Μακριά από παρορμητισμούς της στιγμής σε σχέσεις ή οπουδήποτε αλλού όπου μπορεί να σας φέρει η Πανσέληνος και ο ανάδρομος Ουρανός, γιατί θα το μετανιώσετε και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να απομονωθείτε με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31 Ιουλίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας. Να μάθετε περισσότερα για σας έτσι ώστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά ή με θυμό σε καταστάσεις που συμβαίνουν και για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι. Η Πανσέληνος αυτή είναι καλή για να ξεκινήσετε ή και να συνεχίσετε εσωτερικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις εκ βαθέων, προκειμένου να τακτοποιήσετε μέσα σας σκέψεις, γεγονότα και συναισθήματα που σας συμβαίνουν και θεωρείτε πρωτόγνωρα ή πιθανόν και ανεξήγητα. Κάποιοι φόβοι πιθανό να προσπαθήσουν να επιστρέψουν, αλλά μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να τους ελέγξετε με τη λογική ή με άλλες μεθόδους που έχετε ήδη δει πως «πιάνουν». Μέσω βιβλίων αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης, διαλογισμό,γιόγκα, ψυχολογίας, αστρολογίας ή με τη βοήθεια ειδικών πάνω στους συγκεκριμένους τομείς μπορείτε να βρείτε απαντήσεις, διεξόδους και να κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας για να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε πραγματικά. Λίγη περισσότερη ξεκούραση και περισσότερες ώρες ύπνου θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε και να ανακτήσετε δυνάμεις τώρα που νιώθετε ήδη αρκετά κουρασμένοι ψυχικά ή σωματικά.