Σαντορίνη και Κρήτη ανάμεσα στους 25 προορισμούς με τα καλύτερα ξενοδοχεία

Στην έβδομη και στη δωδέκατη θέση κατατάχθηκαν η Σαντορίνη και η Κρήτη, αντίστοιχα, σε λίστα με τους 25 τουριστικούς προορισμούς οι οποίοι διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

του Στάθη Κουσουνη

Τη σχετική λίστα κατόπιν έρευνας κατήρτισε η Agoda.com, μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων στην Ασία η οποία ελέγχεται από την εισηγμένη στον δείκτη Νasdaq, Priceline Group. H έρευνα της Agoda.com που δημοσιοποιήθηκε από τη Σιγκαπούρη εξέτασε σχεδόν επτά εκατομμύρια σχόλια πελατών της. Εκτός από τις γραπτές παρατηρήσεις, οι πελάτες βαθμολόγησαν τις ξενοδοχειακές μονάδες σε έξι κατηγορίες. Από τον μέσο όρο της βαθμολογίας καταρτίστηκε η λίστα των προορισμών με τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο. Τη πρώτη θέση κατέλαβε το Kέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικήςν φθάνοντας σε βαθμολογία το 8,43 με άριστα το 10.

Η Σαντορίνη και η Κρήτη βαθμολογήθηκαν με 8,14 και 8,07 αντίστοιχα. Στη λίστα των 25 προορισμών, από δύο παρουσίες είχαν η Ελλάδα, η Νότια Αφρική, η Νέα Ζηλανδία και η Πολωνία και από μία οι Μαλδίβες, η Ελβετία, οι Σεϋχέλλες, η Ουγγαρία, το Βέλγιο, το Βιετνάμ, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν, η Αυστραλία, η Σκωτία, το Περού, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Ισπανία και το Μαρόκο.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.kathimerini.gr/791629/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/santorinh-kai-krhth-anamesa-stoys-25–proorismoys-me-ta-kalytera-3enodoxeia