Υπέκυψε, μετά από εξάμηνο κώμα, η κόρη της Γ. Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα

Υπέκυψε τελικά η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, μετά από μάχη μηνών με το θάνατο σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η κόρη του Μπόμπι Μπράουν και της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν σε κώμα από τις αρχές του 2015, δηλαδή περίπου έξι μήνες.

Όπως λέγεται κατέληξε στις 26 Ιουλίου, περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς στο κέντρο περίθαλψης ασθενών Peachtree Christian Hospice in Duluth. «Αναπαύτηκε εν ειρήνη κι είναι πλέον στα χέρια του Θεού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια αγάπη που έδειξαν και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες» είναι η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας.

Να θυμήσουμε πως η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον σύζυγό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) και έναν φίλο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την τοποθέτησαν σε τεχνητό κώμα.

Όπως είχε τότε μεταδοθεί ο εγκέφαλος της Μπόμπι Κριστίνα είχε πρηστεί και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Ο εγκέφαλός της δεν ανταποκρινόταν και υπήρχαν ανησυχίες για το αν τελικά ο ταλαιπωρημένος από τις καταχρήσεις οργανισμός της θα τα κατάφερνε.

Αξίζει να θυμίσουμε το τραγικό παιχνίδι της μοίρας μιας και η διάσημη μητέρα της είχε βρεθεί νεκρή το 2012 μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς όπου διέμενε εκείνο το διάστημα.

Σε κατάσταση σοκ είναι ο Νικ Γκόρντον μετά το θάνατο της αγαπημένης του Μπόμπι Κριστίνα.

Όπως γράφεται σε ξένα ΜΜΕ ο Νικ πιστεύει πως αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Μπόμπι, αυτή θα είχε ξυπνήσει από το κώμα το οποίο είχε πέσει. Ο ίδιος είναι εκτός ελέγχου και πολλοί κάνουν λόγο για απόπειρα να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο 25χρονος τον οποίο είχε υιοθετήσει η Γουίτνεϊ Χιούστον και στην συνέχεια σύναψε δεσμό με την κόρη της, είναι απαρηγόρητος από τον χαμό της Μπόμπι Κριστίνα σε σημείο που με συγγενείς και φίλοι είναι συνέχεια μαζί του γα να μην κάνει καμιά τρέλα.