Mάλλον όχι και τόσο ερωτευμένος…

Η ερωτική ζωή του Leonardo DiCaprio είναι γνωστή τοις πάσι.

Το μεγαλύτερο διάστημα που έχουμε δει κοπέλα να βρίσκεται στο πλάι του είναι γύρω στο 6μηνο, βία 8μηνο. Μόνο η Bar Refaeli ξεπέρασε αυτό το χρονικό όριο. Για πάνω από μια δεκαπενταετία βλέπουμε το ίδιο βιολί. Όσο περνούσαν τα χρόνια ελπίζαμε πως κάτι θα άλλαζε και σιγά σιγά θα ένιωθε την ανάγκη να μείνει σταθερός και να νοικοκυρευτεί. Αν κρίνουμε από το πως συμπεριφέρεται στην τωρινή του σύντροφο τότε μάλλον ο λύκος θα φοράει την ίδια προβιά για πολύ καιρό ακόμα.

Capture2

Η Kelly Rohrbach είναι μοντέλο που αναδείχθηκε στο Sports Illustrated και πριν από μερικούς μήνες εμφανίστηκε στη ζωή του Leonardo DiCaprio. Μετά επήλθε ένα διάλειμμα λόγω της Rihanna, αλλά οι δυο τους τα ξαναβρήκαν. Για να είμαστε ειλικρινείς, η Kelly Rohrbach μάλλον τα ξαναβρήκε μόνη της. Οποιοσδήποτε άντρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη θα έδινε τα πάντα για να την έχει κοπέλα του, όμως ο Leonardo DiCaprio φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολος.

leonardo-dicaprio-kelly-rohrbach-walk-arm-in-arm-with-girlfriend-03

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο jenny.gr, o Leo και η Kelly πήγαν μαζί με παρέα για δείπνο στο Nobu στο Μαλιμπού, με τον 40χρονο ηθοποιό να φοράει και πάλι την τραγιάσκα του για να μην γίνει αντιληπτός και την Kelly να φοράει ένα κουφετί φόρεμα. Κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο το μοντέλο ήταν αρκετά διαχυτικό, τον φιλούσε, τον αγκάλιαζε και ήταν εν γένει πολύ τρυφερή.Έλα όμως που αυτές οι δημόσιες εκφράσεις δεν αρέσουν ιδιαίτερα στον Leonardo DiCaprio. Με το που άπλωσε τον αγκώνα της γύρω του, εκείνος τον τράβηξε και την σταμάτησε.

Capture2