Οι 10 πιο ασυνήθιστες θεραπείες ομορφιάς!

Η ομορφιά θέλει θυσίες!

Στη σημερινή εποχή, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της τηρεί κατά γράμμα τις συμβουλές τής αισθητικού της.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που κάποιες καταφεύγουν σε πιο εξεζητημένες μεθόδους ομορφιάς προκείμενου να κερδίσουν ένα λαμπερό πρόσωπο και ένα απαλό δέρμα.

Δείτε παρακάτω κάποιες ασυνήθιστες αλλά για πολλούς αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς, σύμφωνα με το reuters.com.

Ισορροπία με αυγά

Οι διαγωνιζόμενες σε ένα τουριστικό διαγωνισμό ομορφιάς προσπαθούν να ισορροπήσουν αυγά στις κλείδες τους καθώς πλέουν κατά μήκος του Κίτρινου Ποταμού, στην επαρχία Henan της Κίνας στις 22 Ιουνίου του 2015. Οι διαγωνιζόμενες με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύουν το πόσο λεπτές είναι.

AAc0h7y

Θεραπεία με σαλιγκάρια

Τα σαλιγκάρια έχουν κάνει κατάληψη στο πρόσωπο αυτής της νεαρής γυναίκας κατά την επίδειξη μια νέας θεραπείας στην Κλινική Αισθητικής Θεραπείας Clinical-Salon Ci:z.Labo, στο κέντρο του Τόκιο στις 17 Ιουλίου 2013. Η Clinical-Salon Ci:z.Labo προσφέρει την πεντάλεπτη θεραπεία με τα σαλιγκάρια, κόστους περίπου 100 ευρώ, σαν προαιρετική επιλογή μαζί με τη “Θεραπεία με Σαλιγκάρια των Σταρ”, που κοστίζει περίπου 180 ευρώ, η οποία διαρκεί μία ώρα και περιλαμβάνει μασάζ και μάσκες προσώπου με προϊόντα από σάλιο σαλιγκαριού. Σύμφωνα με μια αισθητικό από το κέντρο, το σάλιο σαλιγκαριού πιστεύεται ότι κάνει το δέρμα μας απαλό καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

AAc0eln (1)

Ιχθυοθεραπεια – Fish Spa

Τα ψαράκια kangal που δεν διαθέτουν δόντια και ονομάζονται επίσης και ψάρια “γιατροί” κάνουν απολέπιση στα νεκρά κύτταρα των ποδιών των πελατών στο πρώτο fish spa, στη Μαλαισία, στο Bukit Bintang, την κεντρική εμπορική περιοχή της Κουάλα Λουμπούρ, στις 13 Νοεμβρίου 2007. Τα Fish spa, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στα Τούρκικα χαμάμ και τα επισκέπτονται όσοι πάσχουν από δερματικές παθήσεις, υπάρχουν σε πολλές Ασιατικές χώρες, όπως η Σιγκαπούρη και η Ιαπωνία.

AAc0z4E

Μάσκες οξυγόνου

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια “Μάσκα περιποίησης με οξυγόνο” κατά τη διάρκεια επίδειξης στο Σόου της Βιομηχανίας Υγείας στο Τόκιο, στις 27 Φεβρουαρίου 2008. Η μάσκα βοηθά στην θεραπεία του δέρματος διοχετεύοντας υψηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο.

AAc0z4I

Θεραπεία με τσάι

Μια βασίλισσα της ομορφιάς χαλαρώνει έχοντας τοποθετήσει δύο σακουλάκια τσαγιού στα βλέφαρά της, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, πριν τη στέψη της Βασίλισσας της Ανεξαρτησίας, στην Cartagena της Κολομβίας, στις 13 Νοεμβρίου 2011.

AAc0roF

Ενέσεις για τα σπυράκια

Δερματολόγος κάνει ενέσεις για τα σπυράκια, μια θεραπεία που κοστίζει 2 δολάρια το σπυράκι, σε δερματολογική κλινική που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στο Quezon City, στη Μανίλα, στις 22 Μαΐου, 2013.

AAc0roK

Μάσκα χρυσού

Ένα μοντέλο παρουσιάζει τη χρήση της θεραπείας με φύλλα χρυσού της εταιρείας Umo,  “Gold Facial Treatment”, στην εμποροπανήγυρη Beautyworld Japan 2007, στο Τόκιο, στις 7 Μαΐου του 2007. Η θεραπεία στοιχίζει περίπου 250 δολάρια ΗΠΑ.

AAc0roO

Spa με φίδια

Η Liz Cohen κάνει μια θεραπεία με φίδια σε ένα σπα στο χωριό Talmey El’Azar, την 1η Φεβρουαρίου 2007. Η Ada Barak, ιδιοκτήτρια του σπα, χρησιμοποιεί βασιλικά φίδια από την Καλιφόρνια και την Φλόριντα, ήρεμα φίδια γάλακτος και καλαμποκιού για τις θεραπείες που προτείνει και δήλωσε πως εμπνεύστηκε την ιδέα από την πεποίθησή της ότι μόλις οι άνθρωποι ξεπερνούν τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφουν για τα ερπετά, χαλαρώνουν καθώς έρχονται σε επαφή μαζί τους.

AAc0h7O

Μάσκα σοκολάτας

Η γυναίκα αυτή επέλεξε μια μάσκα σοκολάτας η οποία στοιχίζει 12,5 δολάρια σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Quezon City, στις Φιλιπίννες, στις 22 Σεπτεμβρίου 2009.

AAc07nm

Μπάνιο σε κάρυ

Ένα αγόρι μουλιάζει σε ζεστό νερό που περιέχει κάρι στο Hakone Kowakien, στο θέρετρο θερμών πηγών Hakone, που βρίσκεται δυτικά του Τόκιο, στις 21 Ιουλίου 2006. Το λουτρό περιλαμβάνει κόκκινο πιπέρι και κουρκουμά και χαρίζει όμορφο δέρμα ενώ παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σύμφωνα με τους ειδικούς που εργάζονται στο θέρετρο.

AAc0BtI