Η Φωτεινή Πιπιλή φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς

Η Φωτεινή Πιπιλή πόζαρε στο φακό του ΟΚ! και έθεσε ως προϋπόθεση να μην περάσουν τα στιγμιότυπα από επεξεργασία.

«Αυτό που είπα ήταν ότι αν με ρετουσάρατε –επειδή ξέρω ότι είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν πια τα περιοδικά-, να με κάνετε να δείχνω σαν γυναίκα της ηλικίας μου και όχι σαν μούμια του Τουταγχαμών», τόνισε στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και πρόσθεσε: «Δε με ενδιέφερε ποτέ να δείχνω όμορφη. Νέα και να ήθελα να δείξω, δε θα μπορούσα, γιατί είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, οπότε μπορεί ο καθένας να υπολογίσει την ηλικία μου».

Θα έλεγε ποτέ την ηλικία της σε συνέντευξη; «Δε θα την έλεγα ποτέ. Ούτε την ημερομηνία των γενεθλίων μου λέω, γιατί μετά θα τη μάθουν, θα γεμίζουν το Facebook με ευχές και θα μου γράφουν συνέχεια “Χρόνια πολλά”. Όποιος θέλει να τη μάθει, ξέρει», ανέφερε και συνέχισε, σχετικά με την περιποίηση του εαυτού της: «Σου φαίνομαι απεριποίητη; Να σου πω τι κάνω ανελλιπώς από τα 18 μου; Δε ξεχνάω ποτέ πρωί και βράδυ κρέμα προσώπου. Ήμουν κοριτσάκι όταν μου σύστησε μια κρέμα ο φαρμακοποιός μου. Από τότε, όταν ξυπνάω, βάζω κρέμα ματιών, κρέμα ημέρας, αντηλιακή και το βράδυ πλένω καλά το πρόσωπό μου με σαπούνι και βάζω κρέμα νυκτός. Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, είναι απαραίτητα. Στον Βήμα FM όπου έχω εκπομπή με τον Δημήτρη Καμπουράκη κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.00, πηγαίνω με τα πόδια. Για ψώνια στην αγορά, στις τράπεζες, παντού».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αποτυχημένο μπότοξ που έκανε στο παρελθόν: «Μια φορά πήγα να κάνω. Πόνεσα, είδα και τη ρυτίδα που έχω ανάμεσα στα φρύδια να εξαφανίζεται και δεν το ξαναέκανα. Ρώτα μια καλή αισθητικό. Αν αρχίσεις να αφαιρείς τις βασικές ρυτίδες του προσώπου σου, πάει το έχασες το παιχνίδι. Το υαλουρονικό δεν ξέρω καν τι είναι. Ρώτησα μία φορά τον φαρμακοποιό τι είναι αυτό με το πόσιμο κολλαγόνο που είχα δει σε μία διαφήμιση και αν μου το συστήνει και μου απάντησε: ‘Κυρία Πιπιλή, εσείς είστε έξυπνη γυναίκα’».