Δραματικές ώρες για την κόρη της Χιούστον

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) παραμένει χωρίς επαφή με το περιβάλλον, πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Την ίδια στιγμή, η οικογένειά της μηνύει τον σύντροφό της θεωρώντας τον επίσημα υπεύθυνο για την κατάστασή της.

Λίγο καιρό μετά το ατύχημά της, η Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Christina) τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Δραματικά.

“Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. (Η Μπόμπι Κριστίνα) βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού”, αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της 22χρονης νεαρής, εκ μέρους της οικογενείας.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια κατέθεσε μέσω του υπεύθυνου για την περιουσία της, αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) διεκδικώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

P0MB1SE0