Τηλεοπτική νταντά αποκαλύπτει: Έκανα άφθονο σεξ με τον γκέι πρώην σύζυγό μου

Η τηλεοπτική «νταντά άμεσου δράσης» Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε πως έκανε συνέχεια σεξ με τον πρώην σύζυγο της που ήταν γκέι.

Έχω έναν γκέι έμπορο τέχνης, έναν γκέι δερματολόγο-για να μην αναφέρω και τον κομμωτή. Εχω και έναν γκέι πρώην σύζυγο! Οι άνθρωποι πάντα μου έλεγαν ‘μα, πώς δεν το είχες καταλάβει;’. Του άρεσε η διακόσμηση, η μόδα και τα ρούχα, αλλά κάναμε πολύ σεξ. Δεν το ήξερα τότε….», είπε η  57χρονη.

fran kai fay

Η Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή στη σκηνή των Stonewall Community Foundation Vision Awards, στα οποία βραβεύτηκε. Η ‘νταντά’ βρήκε ευκαιρία να ευχαριστήσει όσους αγαπά και στη λίστα πρόσθεσε ακόμα και τον «γκέι, πρώην άντρα» της με τον οποίο είναι σήμερα πολύ καλοί φίλοι.

Η Ντρέσερ έμεινε παντρεμένη για 21χρόνια με τον Peter Marc Jacobson, ο οποίος αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μετά το χωρισμό τους.

«Τώρα, είμαι παντρεμένη με αυτόν τον σοφιστικέ στρέιτ άνδρα (Shiva Ayyadurai), ο οποίος τρελαίνεται επίσης για ρούχα: να μου τα βγάζει»,  συμπλήρωσε η ηθοποιός.
fran and hasband