Ο ένας και μοναδικός Marlon Brando

Ο Marlon Brando αποτέλεσε μια αποκάλυψη όταν έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη το 1950, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να απαντήσει με ευκολία στο «γιατί».

Το φυσικό του ταλέντο και ο τρόπος ερμηνείας του έμειναν στην ιστορία και σίγουρα οι υποκριτικές του ικανότητες, έτσι όπως ξεδιπλώνονται  στο Λεωφορείο ο Πόθος, είναι κάτι που τον στιγμάτισε και στην μετέπειτα πορεία.

Ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τους λόγους που ο θρυλικός αυτός ηθοποιός ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, στο ντοκιμαντέρ, με τίτλο Listen to Me Marlon, ο θρυλικός ηθοποιός ακούγεται ενώ αναφέρει τις εμπνεύσεις τους -ανάμεσά τους και ο boxer Jersey Joe Walcott- και όσους – κατά τα λεγόμενά του – τον διαμόρφωσαν ως ηθοποιό.

Περισσότερο από 200 ώρες ακουστικών αρχείων, που ηχογράφησε ο Marlon Brando με σκοπό να αποτελέσουν μέρος μια επίσημης κινηματογραφικής βιογραφίας, δόθηκαν στους δημιουργούς του Listen to Me Marlon, Stevan Riley και Peter Ettedgui.

5575db27320a56cf4240b51a_listen-to-me-marlon-poster

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα νωρίτερα μέσα στη χρονιά, στο Sundance Film Festival, ενώ στις 29 Ιουλίου θα διατεθεί μέσω της Showtime Documentary Films στις αίθουσες της Νέας Υόρκης, και λίγο καιρό αργότερα, στο Λος Άντζελες.