Tο ιστορικό Caprice στη Μύκονο "σφραγίστηκε" μετά από 30 χρόνια

To Caprice, το  θρυλικό μπαρ της Μυκόνου και ο επί 30 χρόνια εγγυητής της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού, από χθες είναι πια παρελθόν, καθώς ο επιχειρηματίας που το λειτουργούσε παρέδωσε χθες τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Κι όπως αρμόζει στην ιστορία του Caprice, προσωπικό και θαμώνες το αποχαιρέτησαν με ένα πάρτι στο σοκάκι μπροστά από την είσοδο που κράτησε μέχρι το πρωί. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και το κλίμα ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένο.

mukonostelos-epoxis-gia-to-caprice-me-parti-kai-dakrua.w_l

Το Caprice, ένα από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου σύμφωνα με το Newsweek, ένα από τα μπαρ που έγραψε ιστορία στη μυκονιάτικη διασκέδαση από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, με τα διάσημα κοκτέιλ, τα παγωμένα σφηνάκια και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του δίπλα στο κύμα της Μικρής Βενετίαςσφράγισε οριστικά τις πόρτες του. 

hqdefault

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του διάσημου μπαρ είχαν χωρίσει το νησί στα δυο. Οι μισοί Μυκονιάτες ζητούσαν από τον κ. Γιώργο Ζησιμόπουλο να αφήσει το μπαρ στα χέρια του κ. Νίκου Γρυπάρη με το σκεπτικό ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για το νησί, σημειώνοντας ότι διαθέτει το know how για να την διατηρήσει στην κορυφή.

upl5576a49363397

«Δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να κλείσει το θέμα μέσα από τις δικαστικές αίθουσες, πράγμα που δεν θέλαμε» ανέφερε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, Γιώργος Ζησιμόπουλος. «Τώρα αυτό που θα γίνει είναι η μερική ανακαίνιση του χώρου και γι αυτό το λόγο το Caprice θα μείνει κλειστό αυτή τη σεζόν. Πάντως αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι δεν είναι στα σχέδιά μας να αλλάξει χαρακτήρα και φιλοσοφία έστω και χωρίς την επωνυμία Caprice», συμπλήρωσε.