Η Caitlyn Jenner "έσπασε" το ρεκόρ του Obama

Είναι πλέον γεγονός: ο ολυμπιονίκης Bruce Jenner άλλαξε φύλο και πλέον ονομάζεται  Caitlyn Jenner.

O Bruce Jenner  αποτελούσε για δεκαετίες έναν θρύλο των σπορ, με εξαιρετικές επιδόσεις στο Δέκαθλο, όπου και αναδείχτηκε σε χρυσό ολυμπιονίκη το 1976, έχοντας για μια τετραετία και το παγκόσμιο ρεκόρ. Τα χρόνια περνούσαν και το σύμβολο του σεξ Bruce Jenner, παντρεύτηκε την Kris Jenner, απέκτησε δύο παιδιά αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη για τον ίδιο.

Μετά από 24 χρόνια γάμου το ζευγάρι χώρισε και οι φήμες ήθελαν τον πρώην ολυμπιονίκη να επιθυμεί να αλλάξει φίλο. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Bruce έκανε ορμονοθεραπεία, άλλαξε φύλο και όνομα.

1

Έφτιαξε ένα καινούργιο λογαριασμό στο Twitter, ως  Caitlyn.

Χρειάστηκαν λοιπόν μόλις δύο δημοσιεύσεις για την  Caitlyn Jenner ώστε να γίνει το νούμερο ένα θέμα στο Twitter και να την ”ακολουθήσουν” ένα εκατομμύριο άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες, αποκτώντας έτσι το ρεκόρ για τον πιο γρήγορα  αναπτυσσόμενο λογαριασμό στο Twitter, “σπάζοντας” το ρεκόρ του Obama.

Ο Barack Obama πρόσφατα είχε φτιάξει προσωπικό λογαριασμό στο Twitter και είχε αποκτήσει και εκείνος ένα εκατομμύριο followers, αλλά μέσα σε πέντε ώρες.

Η  Caitlyn Jenner, σε ανάρτηση της στο Twitter, ευχαρίστησε το κόσμο που την υποδέχτηκε θερμά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ομολόγησε πως δεν πίστευε ότι θα κατακτήσει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα 65 της.

Και ο λογαριασμός της στο Instagram δεν πάει άσχημα:

11124452_10205182764862758_367153599_n